• 0

Error "KextCache 73" while installing OS X with AMD Processor
1 1

Question

Hello,

 

I bought a new hard drive yesterday because I want OS X Yosemite on my PC, to work with xCode.

So, everything is good, Install start, and after around 15 minutes, the Installer stop, and show me a message "Error while updating system extension information" (Something like that).

 

When I open Log Window, I see a message, with these words : "Kextcache 73 Error"...

 

I've tried to find a solution, with Google, or by modify args boot before launch installation, but nothing work.

 

PC Spec :

 

-AMD FX-9370 (8 Cores/4.4Ghz)

-16 Gb RAM (Corsair, 1600Mhz)

-Asus GTX 680 (4Gb)

-Harddrive :SEAGATE BARRACUDA 1TB SATA 3.5IN 7200RPM 64MB 6GB/S

-MotherBoard : Gigabyte GA-990FXA-UD3

 

Installer is in a USB Key (8Gb), with TransMac for transfert the DMG file.

I saw there is maybe problem if we put the USB key on a USB 3.0 Port, so I put him to a USB 2.0.

 

My Boot Args : "/amd npci=0x2000 npci=0x3000 UseKernelCache=No GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes cpus=1 PCIRootUID=2 -x -v -f"

 

Thanks for future help,

Shootdark.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1