• 0

Freeze of loading bar in first installation try at vmware
3 3

Question

I just download the osx 10 10 1 yosemite zone torrent iso to try it on vmware

 

i crack the vmware 11 and create osx 10.10 with this iso as installation

 

when it fist run for installation, it use high resource of pc to get to middle of loading bar and then stuck there for hours even while use that resources

 

sony vaio duo 13 - corei5 hd4400 8gig ram

 

vmware workstation 11.0.0 build-2305329

 

host os Windows 8.1 Pro, 64-bit  (Build 9600) 6.3.9600

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

  • 0

Please provide your graphic card details

If you trying to run setup in GUI mode it wont work

When you boot the setup

Press f8 within seconds else it will move to gui loading bar

And type -v and press enter

If you have downloaded vm ware image i would prefer you to get dmg niresh Yosemite and burn it on usb and boot your computer

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Please provide your graphic card details

If you trying to run setup in GUI mode it wont work

When you boot the setup

Press f8 within seconds else it will move to gui loading bar

And type -v and press enter

If you have downloaded vm ware image i would prefer you to get dmg niresh Yosemite and burn it on usb and boot your computer

 

Thank you,

 

Integrated Graphics Controller [C0/D0] [sony]

Intel HD Graphics 4400

Haswell-U GT2

+

Intel Core i5-4200U

 

Why not try gui?

 

I just start vmware, start os x 10.10 virtual machine with yosemite-zone.iso as installer

 

press many times f8 from start till the gui loading bar start ( it has no effect at all and gui load any way )

 

again stuck here at loading bar

 

I do not have vmware image, i am try to install a fresh os x 10.10 with yosemite-zone.iso on vmware workstation 11 that is unlocked with unlocker 2.3

 

Please help me more to resolve this situation, it is no way for me to write any code and any debug, it is just start right at gui loading bar and stuck there

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I recommend you to download Virtual Box it's free, (If you are installing on Hard disk, I prefer you to go with Mavericks. Because in my pc Yosemite installs only in SSD:- This is what i have observed)

 

After downloading Virtual Box 

1)Create new OS, name whatever you like, In Os choose Mac, In type choose MacOSX 64bit

2)After creating select ram size(4 GB would be enough)

3)Next,Create a virtual hard drive, then choose VMDK image

4)Choose memory type: Dynamic memory

5)Set size around 20-50 or more as you like

 

 

Now you have to change setting of your OS

 

1)Single click on your newly created OS on sidebar and then choose right click settings or setting button on the top bar

2)Click on system and Uncheck "Enable EFI" and "Hardware Clock in UTC time"

3)Then click on storage  and then single click on empty(CD Disk type Logo under Controller SATA)

4)After selecting Empty, click on cd icon in Attributes(on right side) and choose a Virtual CD Disc Image file

5)Locate your dmg file or Yosemite Zone.dmg  that you have downloaded

 

Now click oK

 

Start your OS

 

 

1)Start pressing F8 after the Oracle logo displays

2)then type -v

 

and incase even if it still not runs

 type -v -x GraphicsEnabler=No cpus=1

 

and if after that you are getting Bluetooth Controller missing error, dont worry it can be fixed very easily if installed  in VirtualBox

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you, i am going to try that and i see the options to enter command and ... . really different from than vmware environment and loading behavior gui on it!

 

Please help me on vmware! what is wrong with vmware?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Problem was not the gui!

 

Any way in this mode as no gui and a debug info, it is now shown that it stuck at vm swap subsystem is on!

 

post-160352-0-53755600-1424721404_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@hyipbc @bharatkhanna29

Create new OS, name whatever you like, In Os choose Mac, In type choose MacOSX 64bit

Choose it as Windows 7 or something

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@hyipbc @bharatkhanna29

Create new OS, name whatever you like, In Os choose Mac, In type choose MacOSX 64bit

Choose it as Windows 7 or something

 

Thank you Niresh! 

 

Anyway it show a error after a while, Virtualbox critical error ... and exit

 

Please, niresh you are master at osx hack, please give details on this problem at vmware and clarify clearly so i can have osx on vmware or maybe at least on virtual box

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hello every one.

please i need help with boot

i have AMD CPU when type /amd

show me "Debugger not configured. Hanging"

any idea? please help!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hello every one.

please i need help with boot

i have AMD CPU when type /amd

show me "Debugger not configured. Hanging"

any idea? please help!!

 

Why do you post it here? randomly? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@hyipbc @bharatkhanna29

Create new OS, name whatever you like, In Os choose Mac, In type choose MacOSX 64bit

Choose it as Windows 7 or something

 

We are waiting you niresh

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

An unknown fix for oracle virtual machine:

disable all, audio network usb

disable efi and utc time

give 5 gig ram, 2 core cpu, and full graphic

run below code in virtualbox folder

VBoxManage modifyvm <Name of virtual machine> --cpuidset 00000001 000306a9 00020800 80000201 178bfbff

 

i don't know which one's fix it

it is now going to installation section anyway and do not hang on first loading bar

hope do not hang on installation 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Error and error and ...

 

Now this is a problem with hanging in 2 minutes installation

 

I use a hack from macbreaker plens 

 

But again after fix, it error on bluetooth driver missing

 

I just turn off I/O in advanced setting, but this will not allow 2 core processor so another hang and error

 

shit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
3 3