• 0

Yosemite 10.10.1 installation not detected in BIOS
1 1




First of all, thank you Niresh for your great work!


I am having troubles trying to setup a hackintosh on my ASUS laptop (see signature).


I succesfully installed Yosemite 10.10.1, fixed my intel HD 4000 graphics to work QE+CE, but I am having troubles with the boot loader. I can only boot using my installation USB drive because I cannot set the boot option to my hdd in my BIOS.


I am trying for 2 days and I read all kind of forums and tried all kind of things until i finally destroyed my installation trying to delete chameleon from OSX partition and install it to EFI partition.


I just installed Yosemite again using customized install options (Install Chameleon EFI) but no change, still cannot boot directly from HDD.


I read something that asus bios is not able to read the GUID partitions ? Is that the cause ?

I have a SSD where I plan to install when I will make everything work. Will this help me ?


Can you guys guide me to install it correctly ? Maybe I have to make a FAT32 EFI partition and install the boot loader there ?


I would prefer to use chameleon because I successfully found the correct settings for my video card and this was a headache too, but if it's not possible I will install Clover and then try to fix the graphics again.


PS. I still don't know if my laptop is UEFI capable, but I have no option in BIOS to enable UEFI, so I guess not.


Thanks, and any additional info you need, I will be here!

Share this post

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1