• 0

First time install (AMD)
1 1

Question

Hello everyone!
 
I want to install Mavericks.

  •  
  • CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3100 MHz (15.5 x 200) 6000+
  • Motherboard: Asus M2N68 Plus 
  • Chipset: nVIDIA nForce 7025-630a, AMD Hammer
  • BIOS type: BIOS AMI (06/10/10)
  • RAM: 4 gb
  • Graphic card: GeForce GT 640 2gb (palit)
  • Soundcard (Realtek HD)
  • 1) 1 tb sata HDD, 2) 160gb hdd
  • In use Windows 7 SP 1.

Before install, i should do like here? -> http://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/2e1q58/amd_maverick_109_install_worked_niresh/

I will very appreciate for ur help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

did you have any luck i have the same system minus the graphics card and a faster processor Yosemite and mavericks work but i cant remember the boot flags ... /amd -v npci=0x2000 is used but i have had some difficulty trying to reinstall of late im not sure if im missing a boot flag or something in the bios 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

-v -F npci=0x2000 USBLegacy=Off /amd

If you still hav'nt sorted it try this just for the installer then once installed you will need another set of boot flags...I'm still working on that i will keep you posted

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1