• 0

Lost at post-installation, no hdd boot, usb ok
1 1

Question

Hi!

 

I succesfully installed Yosemite 10.10.1 using niresh distro. When usb booting everything works well, except audio. Niresh post-installation of bootloader didn't worked, so I tried Clover and Chameleon without success.

 

Now my problem is that I'm not sure what to do now. After installing "system Info" I have some info:

 

AppleIntelPIIXATA.kext;2.5.1;NM10/ICH7 Family SATA Controller [iDE mode];0101
IOSCSIBlockCommandsDevice.kext;3.7.0;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
IOUSBMassStorageClass.kext;3.7.0;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBComposite.kext;705.4.9;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBEHCI.kext;705.4.14;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2;0c03
IOUSBHIDDriver.kext;705.4.0;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBComposite.kext;705.4.9;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AttansicL1eEthernet.kext;1.0.1b0;AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet;0200
VoodooHDA.kext;2.8.6;NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller;0403
VoodooHDA.kext;2.8.6;GF108 High Definition Audio Controller;0403
GeForce.kext;10.0.0;GF108 [GeForce GT 430];0300
AppleHWSensor.kext;1.9.5d0;GF108 [GeForce GT 430];0300
AppleMCCSControl.kext;1.2.10;GF108 [GeForce GT 430];0300
NVDAResman.kext;10.0.0;GF108 [GeForce GT 430];0300

 

My system specs are:

 

Asus p5qpl-am

Nvidia Geforce 430

Intel Core 2 Quad Q6600

4GB RAM

 

I'm confused about dsdt, smbios, kexts.... don't know what to do. There is so much information on the forums, but for experienced users that I'm confused.

 

Is there a way to copy usb boot to hdd???

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1