• 0

HELP!! White screen with spinning rainbow cursor, yosemite 10.10.1
1 1

Question

Here's my specs:

CPU: AMD FX 8320

Motherboard: ASUS M5R97 R2.0

Graphic card: Sapphire HD 6870 1G

RAM: 8G 1333MHz

Hard Disk: WD 1TB

I tried to install Yosemite zone 10.10.1 and some wired things happened.

 

1. After the installation, I still have to plug in my usb stick to boot up the OS X.

2. During first time boot up, my screen either shows no signal or white screen.

 

After I got the no signal, I went into signal user mode and used "grafix backup all".

Then I used -v -x GraphicsEnabler=No npci=0x200 to boot up and it just shows the white screen with rainbow cursor spinning, then after a while, like 10 mins, I was brought to the login in screen. So I used the "root" and "niresh" combination to log in. After the permission repair stuff, I rebooted the machine. Still, I need to use my usb to boot, and this time, I don't even get into the log in screen. Please help me, I've spent several days trying to figure this out.

 

Thanks ahead!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Please help guys. I really want to have it running on my machine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1