• 0

Yosemite [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport!
2 2

Question

Hi,

 

I'm getting error at first boot after installing Yosemite. I tried "grafix backup all", but still getting the same error!

 

My specs:

cpu: AMD Phenom 9650

mainboard: Asus m4n78 se

gpu: nVidia 9800 GT

 

Any help would be appreciated.

post-212610-0-28475700-1431376698_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

It says "Waiting for DSMOS", but there is no "DSMOS has arrived". So FakeSMC doesn't load. Try to repair permission, then it should work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello!

 

I am at the very same point, however, if booting in safe mode and waiting a few minutes, i get "Resetting IOcatalogue" and a bit of disk activity, then it goes back to doing nothing. Moving the bluetooth kexts (think there were five in total) out of the way didn't help the situation.

 

I fixed the FakeSMC permissions by hand and get "FakeSMC is in hash exception list, allowing to load", however, "Waiting for DSMOS" comes up regardless. Upgrading FakeSMC didn't change anything. PCIRootUID=0 or 1 makes no difference.

 

Any ideas what to try next? Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It says "Waiting for DSMOS", but there is no "DSMOS has arrived". So FakeSMC doesn't load. Try to repair permission, then it should work.

How can I do that? I'm new with Mac OS and Hackintosh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2