• 0

audio, wifi drivers fix not working
0

Question

hi all,

Am really tired trying to get sound and wifi to work on my hackintosh 10.8.2

I have installed the fix by niresh but i can only use usb dongle for internet

no sound,no wifi

please help,its urgent

Share this post


Link to post
Share on other sites

27 answers to this question

  • 0

about your audio and Wifi chipset or module.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thamks my friend...

they are displayed in the pictures below,if thats what you are asking for

 

also my graphics is intel HD graphics 1696 MB.....1366*768 but the display on mac is not so good,how can i improve that

thanks

 

post-72-0-72542200-1386346112_thumb.jpg

post-72-0-68405200-1386346143_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

for the audio i think you need a kext called= ALC 892 ,download multibeast depend on the osx version you are using and install it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

and let me know if that helps  :D if not i will look for a solution for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

go to tonymac web site thats were is available.your welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok i will download it from the website and il uploaded here for you :) brb

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

bro asking for installation type,which one should i choose

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

dont select nuthing just go to where audio drivers and select only ALC 892 and nuthing else ,because all you need is the audio to be working

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

For sound use VoodoohdaMake sure delete applehda before installing voodoohda it produce kernel panic :o :o :P And wifi will never work

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have deleted appleHDA and install from multibeast voodoo kerns but no success

even tried niresh fix but still...pls anybody with the working kerts should load here

its kind of frustrating and irritating,someone should please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The supplied kext did not work on my ALC892, i can't get it to work either  :o

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In order not to make a new thread I will post here.

 

Got my Hackintosh sorted out, the only thing to do is to setup sound. I have a Gigabyte GA-MA770-US3. On gigabyte official page it is stated that it uses ALC888 codec. I tried installing drivers from Multibeast as well as several modified AppleHDA.kext and NOTHING.

 

There are absolutely NO DEVICES listed in "audio" section of System Profiler so I can't find vendor nor device ID.

 

What to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
0