• 0

HELP! :( Installing Yosemite on my lap top
1 1

Question

Hey guys!

so im asking for help to install OSX yosemite on my Sony Vaio Fit15e Laptop after tryng with no succes (PS: Im trying to dualboot between windows 10 and it came with windows 8 out of the box so i think its an uefi bios(?)) :( 

My laptop specs:

Intel core i5 3337u 1,8 GHz up to 2,7 with turbo boost

Intel HD Graphics 4000

Nvidia GeForce Gt740M 1 gb

6gb ddr3 dual channel 1600 ram

Realtek HD Audio (ALC233) + Intel HDMI Auido

Broadcom BCM430N (2x2 11a/b/g/n PCI-E Half Mini) + Realtek RTL8168-8111 Family PCI-E Gigabit
Emoticón tongue

if i missed anything make me know 

Cheers! :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Exactly my proble is the bootloader, i install and everything but at the end of the set up i get an uknown error code 0 (in the log says that it may not boot because there's no bootloader or something xD), and after restarting my lap top it boots to windows BUT if i plug the usb at the boot and select the OS X partition it does boots and everything works! :D my graphics card, wi fi and everything works! but i cant get the bootloader to work  (I use legacy instead of uefi)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Which boot loader are you using? I suggest clover, which supports legacy

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, try to install clover uefi that will fix your issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1