• 0

Installed Niresh's Yosemite (Graphic and sound problems)
1 1


Hello. Im new to ''Hackintosh'' community. I really don't know where to search or what to do with this. Im writing this from this installed Yosemite.
So I Installed Niresh's Yosemite 10.10.1 and install went very well.
After installing and booting into partition where the OS is installed my screen went black around 40% percent of booting screen and went ''No signal''. (Thats when I started googling)

I found some commands and i fixed the ''No signal'' issue but the booting screen was taking already like 30 minutes and I went searching other solutions. Then i found this ''GraphicsEnabler=No'' and finally it boots up but everything is so laggy like I have no graphic card at all and currently its showing that I have 3MB Display graphics. 


The other problem is sound - I can hear some sounds coming from my earbuds when nothing is even playing.


My specs:

  • MB: Asrock H61M-DGS [Intel H61 Express],
  • Videocard: AMD Radeon HD 7700 Series
  • Ethernet: Realtek RTL8111DL [No problems yet]
  • Audio: HDMI[I guess its not working] and Realtek HD Audio (ALC662) 
  • RAM: 8GB @ 1333MHz
  • Processor: Intel Core i5-3330 @ 3.00GHz

I uploaded screenshot from ''boot -v'' option.



Share this post

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

I think I fixed all of the previous errors but now Im getting this one. Nonstop scrolling down in verbose mode. And there is other numbers except these.


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1