• 0

Samsung NP530U4B-A01PL almost working… (after install boot problem)
1 1


Hi everyone!
I'm new here ;) and I have almost working OS X Maverick 10.9.0 on laptop…
Almost, because I have problem with boot my Samsung NP530U4B-A01PL from my SSD. I can only boot OS with USB bootloader (when I remove USB after installation and reboot laptop I have logo of Samsung and black screen, then it reboot). I installed 10.9 using this guide: http://www.hackintosh.zone/forums/topic/493-guide-installing-niresh-distro-in-a-pc/ . and moved AppleIntelHD* AppleIntelSNB* ATI* GeForce* NVDA* kexts to backup folder to boot without any issues. Before that I also installed OS on HDD but with the same result...
It will be great if somebody can help me with boot problem. After that I can search for working kexts.
Processor: Intel® Core™ i3 2367M 1,4 GHz
RAM: 8 GB 1333 Mhz DDR3
Graphics: Intel HD Graphics 3000
HDD: Hitachi HTS547550A9E384 500 GB + SanDisk i100 16 GB SSD (hybrid)
If I forgot something please write it!!
Sorry for my bad english. :(

Share this post

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

yep you have not installed a bootloader to HDD download latest Chameleon Bootloader and install it 

12 people like this

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
1 1