• 0

Installer problem
2 2

Question

Problem: Trying to install OS X Maverick 10.9.0 (intel & AMD Niresh) only to get to black text command screen where the bootflags can be entered to constant reboot and nothing further past that point.

 

Hardware:

Msi  H81M-EE V2

Intel Core i5-4670, 3.4 GHZ, 5MB cache

Corsair- SSD Force GT sata3

Patriot Signature Line DDR3  2x2GB

Gateway FPD1830 Monitor *

 

 

ive tried bootflags such as -v -x even -f, Ive tried to screen shot it while I tried the -v command but it reboots a second later as i try to read the details.  I snapped a photo with my phone to get the last lines.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

50 answers to this question

  • 0

Post that image ,so we could help you better

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
post-11798-0-94132900-1390309872_thumb.g Sorry if its crap I didn't know how to screenshot it especially when its gone in a second.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Does the Niresh installer work with intel's new Haswell cpu

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

any recommendations on boot flags or bios settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Does the computer restart after that last line in the pic ? Or it went to fast that you couldnt take a pic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Have you try deleting all Graphics kexts from usb installer and try installation.one question the the monitor connected via Vga or dvi or hdmi

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No, im not sure how to delete all graphic kexts from usb installer, it doesnt get past the black and white Niresh installer. 2nd yes its connect to a monitor via VGA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try to use flags like -x ,GraphicsEnabler=No -f or check you backup graphics extension box is ticked while installing

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Still getting no where I tried bootflags, -x, -F, -f -v and GraphicsEnabler=No -f. I still not getting past that black and white screen, it reboots almost instantly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

install it without graphics kexts ..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

post-1201051-0-02344300-1390600184_thumb.jpg

 Select Backup Graphics kexts tick all boxes in this tab 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I dont get past the command prompt where you input a boot command, still goes to an instant reboot and to the black and white command prompt

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you got successfull installation 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No and i cant figure out what it means when i run -v refering back to that pic i uploaded. Also is it possible to screen shot it so I can upload a better pic of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

tell me on thing are you able to get installation screen ????

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

if you are able then select in Graphics Tab move Graphics Extensions 

like this 

Region+capture+7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My computer is doing the exact same thing it never gets to the install screen. When you boot up and it boots to usb. The Niresh distro is there for you to hit enter or put in a parameter IE -x. If you hit enter it briefly goes black then restarts the computer. It doesn't matter what boot flag you put in you never get anywhere it keeps that loop so it never ever gets to where you can install at all. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I dont get past the command prompt where you input a boot command, still goes to an instant reboot and to the black and white command prompt

here you can type commands 

Region+capture+5.pngthis is not cmd like windows it's a just CLI version of bootloader

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That screen above is the only one i get i cant get past it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

here you can type commands 

Region+capture+5.pngthis is not cmd like windows it's a just CLI version of bootloader

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

here you can type commands 

Region+capture+5.pngthis is not cmd like windows it's a just CLI version of bootloader

 

 

That screen above is the only one i get i cant get past it.

That's where I get also if I hit enter it just reboots the computer. If I put flags in like -x -f -s -v it does the same thing back to gateway splash screen then back to the screen you posted. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
2 2