• 0

Niresh Yosemite 10.10.1 Stucked after installation at gray apple logo
1 1

Question

Hey Friends,

My configuration is as follows

 

HP g6 pavilion Amd a8-4500 laptop with dual graphics 7640m and 7670m.

Memory=4 GB

I made USB bootable stick with boot utility disk with clover bootloader.

I was unable to boot in normal mode, but setup run smoothly in verbose (-v) mode and installation went successfully.

After that when I tried to boot from HDD with clover bootloader, its not booting and restarting in 3-4 seconds,

In verbose mode, it shows something like following after 5 lines,

.....................................

rooot device uuid is 'xxxxxxxxxx-xxx--xxx--xxxx--xxxxxxxx '

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

after this series of plus signs , system getting restarted automatically, after using some combinations of flag, it either restarts or stucked at the same point. 

and if I try to boot from usb with verbose mode, setup launches successfully.

Tried flags are : -v -x -f -s ncpi=0x3000 ,ncpi=0x2000, cpus=1 GraphicsEnabler=No/Yes.

Tried with different kernels like /amd, /amd1,/amd64 etc. which was provided in nireshs .DMG file.

and also tried to boot with chameleon bootloader , in that after loading .kext files from /S/L/E folder system getting restarted while starting darwin bootloader as I saw.

Please help, its 2 sleepless nights in row and i cant get pass through this problem.

 

Thanks in Advance:blush:

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1