• 0

Unable to figure out BIOS settings and boot into installation
1 1

Question

Hi everyone I am trying to build a hackintosh on my new desktop after creating the bootable usb from the thread http://www.hackintosh.computer/?p=197. After which I have restart my computer I can't seem to boot into the installation part even after setting the boot options to my sandisk usb or selecting it from the boot options. I am guessing that I might have miss out certain settings on my BIOS I couldn't find any guides on the internet. Btw I am using a SanDisk 64GB USB and there was also this issue when I install the clover from hackintosh.zone it prompt a message that some how relates in this way "this version of clover might not work due to compatibility version" so I am not sure if the clover is going to work properly.  Any help will be greatly appreciated! :D

My desktop specs:

Intel i3-6100 3.7Ghz

8GB RAM (Corsair)

Windows 10 Pro (64bit)

Gigabyte H110M-S2PV DDR3

SMBIOS ver 2.8

BIOS Mode: UEFI

BIOS version F1

 

Settings that I have adjusted on my BIOS.

Optimized defaults.

vt-d - Disabled

Secure boot - Disabled

SATA change to AHCI

BIOS EHCI Hands off - Enabled

OS type - Other OS

Wake on LAN -Disabled

Legacy USB support - Enabled

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1