• 0

Generic PS/2 mouse not working
1 1

Question

Generic PS/2 mouse not working

Hello. I have the latest Hackintosh Zone Yosemite image on my pen drive and everything seems to work fine, except for my generic Clone PS/2 mouse. I can get to the formatting screen only using my USB keyboard but can't go on since I need to open the disk utility (which is only accessible through the cursor).

 

My setup:

ASUS H81M-A/BR

Intel Core i3 4170 3.70GHz Haswell

1x2GB RAM (I know this is too little but it shouldn't be a problem)

AMD HD 6670 (I tried removing it and using the integrated graphics but it's still the same).

 

I may actually try with another USB mouse that's not mine, but even it works I'll have to use my PS/2 mouse until I buy another USB mouse (since I'll be borrowing it).

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

So apparently I got it working by using an USB mouse. Yay!

 

But I had another problem. It stops at 1/4 of the installation during the 14 minutes remaining mark, saying that the Essentials.pkg could not be extracted. I've searched around and it seems like it's probably a bad RAM module, but some people got it working with specific flags for their computer. Apparently all the flags used gives me a kernel panic. It probably is my RAM module since it's 3 years old already and from a generic local brand. I ran memtest86 and threw me a couple of errors, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
1 1