• Posts

    • Brix Pro GB-BXi5-4570R Hello I have  installed Hackintosh Sierra Zone on my Brix Pro GB-BXi5-4570R from zero with no major issues, after install I can only get up to the boot screen where I have to choose the partition to boot from, but because the system does not detect the USB ports it will not see my usb mouse or usb keyboard, so there fore i´m stuck there and can not boot into OSX I was able to boot into the OSX by booting from the USB drive, by choosing from the bios boot sequence to boot from USB first, once it boots into OSX the usb mouse and usb keyboard don´t work unless i switch to a different usb port, so every time I boot is the same I need to boot form USB and I need to switch the kb and mouse to a different USB port and then the usb keyboard and usb mouse work I have downloaded and installed the kexts form here Sierra AMD Kernel & USB Fix and still did not fix it This Brix Pro has 4 USB ports and all of them are USB 3.0 Any Ideas?  
    • Just a quick update: I managed to solve it. Found the right clover settings on a different forum and everything is working well now. Have a few things to still solve, like a background noise when audio runs thru headphones or facetime. Other than that ... didn't notice anything to run in a bad way. My GTX 1060 works great. Cheers, Coss
    • Intel i3-4150 (Desktop Compatible?) Hi I am new to the hackintosh scene I have a computer that was built by me, a while back, I am wondering whether I can install OS X on it, it has a gigabyte GA-H81M-S2H GSM motherboard and an Intel (R) Core (TM) I3-4150 CPU @ 3.50GHz   3.50GHz and would my Happauagepauge (WINTV) Tuner work on OS X it's a Hauppaugage WinTV HVR-1250 (Model 79XXX, Hybrid ATSC/QAM) Tuner, Realtek HD Audio, Can't Find Model in Device Manager or the LAN Port driver it has builtin Graphics (Intel of course) So Should I go about trying it, I have a spare SSD that i use for testing so I will be using that for this test.
    • HI, I have Dell Inspiron 4010, Before installing i have not set any boot flag, on installation i did customise and only did this (uncheck Ethernet and Sound, then extend Graphics > Backup Graphics Kext and select to move ATI and NVIDIA Graphics Extensions) . Installation finished successfully but later on when laptop gets restarted and then i boot it with  "  -f -v IntelCapriFB=3 " flag. It later given error ( attached screenshot below).

      Dell Inspiron 4010.
      4GB RAM - 500GB HDD
      Inbuit Intel HD onboard graphics. 
        Verbose mode says:
      DSMOS has arrived... Screenshot URL: https://drive.google.com/open?id=0B8EU9lLUoGWTYko5Ni1mbzQyUWs
      Screnshot:
        UPDATE:
      I fix this issue and i successfully able to use Mac
      Below thing i did to get it work.

       
      Boot with -s Type: mount -uw /
      Type: cd /System/Library/Extensions
      Type: mkdir intel_back
      Type: mv AppleIntelHD* AppleIntelF* intel_back/
      Type: touch ../Extensions reboot with -v GraphicsEnabler=Yes IPGEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x3000

      Thats it 

iKext Version 1.2
0

(1)

About This File

iKext.png


  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    Niresh

    • 5
      

    Share this review


    Link to review