• Posts

    • Can't mount EFI partition with anything... @Niresh Hi, I wanted to ask how to mount EFI partition ? Cause I tried different tools and nothing seems to work... I have reinstalled OS several times, cause I thought maybe partition got corrupted somehow, but it would be corrupted it would not boot at all. Where's the problem.  Thank you. 
    • sierra zone after preparing the pendrive ...i could not load to the installer through uefi boot mode.....only legacy boot worked?? what should i do??
    • Problems after installing Sierra Hello ! I've installed Mac on my PC by following this Tutorial : https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/ I completly reformated my Drive just to install ONLY Mac. My specs : Intel Core I5-4430  R9 280x
      But i have a few problems : 1) I can't boot mac without the USB drive. If i doesn't insert the USB Drive with Sierra image on it,it redirect me to my BIOS where i can see "Mac OS" at bootable device but i can't select it. So i followed some tips on internet,i've installed MultiBeast,tried to reinstall Clover in UEFI & Install FakeSMC but nothing works. Another details is when i was in the setup and i clicked "customize" if i would choose something else then Clover it would check the "Don't install bootloader" box and the other bootloader box,but i restarted the setup and i leaved it on default. 2) HWMonitor doesn't run,i looked in MultiBeast and FakeSMC had an plugin about it,i installed it in MultiBeast but it's still the same. 3) I have an AMD Graphic Card,where i could get the drivers of it ? I'm not really specialized in hardware,but without driver won't my system be slow/my cg unregornized ? By the way i have the "NVIDIA Web Installer" in my Applications folder. 4) It's maybe me,but mac seems to be a bit slow,like when i change window it slow,does it a common issue ? Thanks in advance !
    • i am also exactly stucked on the same screen, my mother board is ga g41mt ES2L, which running el captian previouly.
    • PCI configuration end But no boot I just downloaded this and following the guide tried to install it on my Alienware laptop one that I don't use anymore it has insydeH20 bios the option to change from raid to AHCI but my CMOS set up doesn't have the options for any of the rest of it.. I hang at PCI configuration end bridges 5 devices 15. I have Intel core i7-3630qm at 2.4 GHz an Nvidia GeForce 660m an Intel centrineo wireless mini PCI card and 10 GB of RAM . Intel speedstep is enabled so is virtualization and integrated nic USB emulation USB powershare USB wake support sata operation is set to AHCI CPU turbo mode is enabled also Bluetooth wireless network and DMC are all enabled can someone please help..... Please disregard all this the new problem is that the screen goes black my lights and stuffs are still on the code was scrolling right a long then nothing went black on something to do with Bluetooth

ALC275 Patched AppleHDA 2.6.0f1
0

By Deepak
(0)

1 Screenshot

About This File

Patched AppleHDA kext for ALC275 codecs

Especially for Laptops Audio Chipsets

Clover requires Audio injection:

<key>Audio</key>
<dict>
<key>Inject</key>
<string>28</string>
</dict>DSDT Patch:​

Method (_DSM, 4, NotSerialized)
{
Store (Package (0x0c)
{ 
"built-in", 
Buffer (One)
{
0x00
}, 
"layout-id", 
Buffer (0x04)
{
0x01C, 0x00, 0x00, 0x00
}, 
"PinConfigurations", 
Buffer (0x00)
{
0x00
}
}, Local0)
DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))
Return (Local0)
}



  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.