AX88772.kext 1.0
0

(0)

About This File

Kext provided by ASIX, and modified to recognize the adapter asus id 0x7e2b.

Tested with osx 10.9.2 on asus taichi21



  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.

    • Similar Content

      • By juanjor87
        Dell Inspiron N4110 Yosemite wireless/ethernet and usb kext
        Hello, i have Yosemite on my Dell Inspiron N4110 Core i3, i need wireless or ethernet kext and usb kext too..
        http://www.dell.com/support/home/ve/es/vebsdt1/product-support/product/inspiron-14r-n4110/drivers
        There's the dell support site. my usb :
        Renesas USB3.0 Host Controller Driver
        My ethernet controller: 
        Realtek RTL8111E Gigabit Ethernet Controller Driver
        Wireless driver:
        Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0+HS Driver  "i'm not sure but i think it is my wireless driver"
      • By KMac10
        Yosemite Intel Z97 question
        This Yosemite Hackintosh World for intel pcs is a .raw file and I have to copy it to usb drive and set AHCI mode and setup should go smoothly right? I have a 256gb ssd and I shrunk the partition to 48 gb for mac os. This hackintosh world should work on hdd with windows and mac correct?
      • By Gavsta
        Acer Aspire 5551 Problems
        Okay I am a complete noob at this Hackintosh stuff and this is the first time I've ever even tried using it! I have installed it on my Laptop Acer Aspire 5551, I have a handful of issues So I am hoping some knowledgeable people will be able to help me on this, Okay here we go!

        I tried to install Hackintosh, but when it try to start I get to ACHI:Sleep State: s3 s4 s5 then it doesn't do anything although.... If I plug a flash drive in and remove it. it works (Same for running the OS I have to put a flash drive in when I get to Apple screen or Hackintosh screen and remove it to get any sort of progression? Any ideas? Lol (remember I am a noob) 

        Another issue, it takes literally around 30-45 Minutes for the OS to start (Have to keep moving mouse and clicking etc for it to do anything) 
        Another issue, Wifi doesn't work 
        and last issue I have ran into upto now. Display Graphics are 3mbs. doesn't show any sort of Graphics card just runs at 3mbs... 
         
        Anyhow I hope somebody contacts me on this one because man, it's annoying to try work something out where it's kind of hard to explain lol (i.e have to add and remove a flash drive (empty or not) to actually start the OS :/ )
         
        Thank you
      • By ArturS
        Installing Yosemite-zone on ASUS based PC
        Hi Guys, 
        I just tried to install your Yosemite-zone on my PC and encountered a problem. After rebooting the PC it starts to load the content from USB drive as expected. When the Yosemite-zone grey screen shows up the progress bar never appears. Here is my PC configuration:
        ASUS Z170 Pro Gaming
        SSD Drive Crucial MX300 275GB
        CPU Intel Core i7 6700 3.4GHz
        G.Skill Ripjaws V DDR4 2x8GB 3200MHz RAM
        I have no dedicated graphics card on my system if that matters.
        Any help from you guys would be appreciated.
        I just want to ad that this installer started successfully on a different computer.
        Artur
      • By danielaniq28
        Asus TP500LNG - No Sound - Niresh Yosemite 10.10.1
        Laptop Specs:
        i3 4030u - Intel hd graphics 4400 Nvidia GT840m Boot using Clover through USB Install clover into usb with Boot Disk Utility  Everything can be boot normally by using boot flags - [ /haswell nv_disable=1 ].
        Tried to put kext-dev-mode=1 and it crash upon booting.
        The Problem is there is no sound or anything.
        For examples :
        System Preferences -> sound -> no output devices found
        And I can't seem to find a specific kext/driver for my realtek audio laptop
        •I have Attached clover config.plist
        •I have Attached the Print Screen Of Device Manager of my audio device
         
        config.plist

    • Popular Contributors