ALC889 Patched AppleHDA 2.6.5a60
1 1

By Deepak
(2)

1 Screenshot

About This File

Patched AppleHDA for Realtek ALC889

100% working with Yosemite Dp1

Headphone output also working

kext is patched using MacPois0n Yosemite 2.0

Required layout id = 12 injection in Clover

for DSDT

Device (HDEF)

            {

                Name (_ADR, 0x001B0000)

                Method (_PRW, 0, NotSerialized)

                {

                    Return (Package (0x02)

                    {

                        0x0D, 

                        0x05

                    })

                }

                Method (_DSM, 4, NotSerialized)

                {

                    Store (Package (0x04)

                        {

                            "layout-id", 

                             Buffer (0x04)

                            {

                                 0x0C, 0x00, 0x00, 0x00

                            }, 

                            "PinConfigurations", 

                            Buffer (Zero) {}

                        }, Local0)

                    DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))

                    Return (Local0)

                }

            }


What's New in Version 2.6.5a60

Released

  • for 10.10 dp1


  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    Deepak

    • 5
      

    Share this review


    Link to review
    Guest

    • 5
      

    Share this review


    Link to review
    • Similar Content

      • By H4MZ4
        AppleHDA Kext Patched For 10.10.3
        Enables Input/Output Audio For ALC662 Motherboards.
      • By ahmednoori94
        i installed rtl driver can't boot anymore
        hi
        i has cube i7 stylus running mac os x el capitan 10.11.2
        it has wifi usb soldered on board realtek rtl 8723bu
        so i installed this but after reboot i cant boot anymore any solution please??? can i boot with out re install it
        how can i install driver without stuck in bootloop next time please help
         
         
         
         
      • By LgnVcell
        System uptime in nanoseconds: 0
        CPU: AMD E1-2500
        Graphics: AMD Radeon 8000 Series
        Audio: Related (Sorry, won't specify in Device Manager)
        Ethernet: Realtek PCIe FE Family Controller
        Image: imgur.com/a/oa3e1
        Problem: Won't boot into installer because of "system uptime in nanoseconds: 0". Tried USBBusFix=Yes and that just makes my screen go black.
         
        Boot flags: amd -v -s hp GraphicsEnabler=Yes 
        (It's a laptop board in a PC tower. Stupid HP..) Also, this build was verified to work with the Niresh's version of Mavericks, which is what I'm trying to install.
      • By ayan das
        Have successfully installed the niresh marvericks hackintosh eith usb, but I can not connect to the internet.In network after selecting "manually", I have provide my cable IP address,dns server and respected others. Then in safari after logging  in to my network provider account it shows that it has been connected. But I can not access internet on another tab,app store or on anything. My intel network driver is realtek pcie gbe family controller. Have already tried installing realtek driver but no success.
      • By Crazynin
        Hey
         
        I am new here and i finally could install Niresh's Yosemite on my AMD System! After some optimizations i am very happy about my first Hackintosh. But there some things i am not able to fix... I can't do the networking work. When i go to network the circle for Ethernet is red "not connected". DHCP is on, but i could not get any IP from the router. After manually setup i still could not access to the internet. I think the problem is in the kext...
         
        Another Problem is i can't get any Sound... Neither with the Rear Green Port nor with HDMI over the ATI Radeon HD 7750...
         
        2 Small Problems are:
         - Sometimes when i boot into Mac OS the topbar is black and some windows have ugly black shadows... But the Resolution is 1920x1080... Maybe any Buggs on the VideoCard?
         - When i setup the time in Windows, the time in Mac OS is wrong. Reverse same thing... If i do 09:29 for Mac, Windows does 17:29 ...
         
        Does anyone knows how to fix?
         
        My Setup:
         
        Chimera bootloader with dualboot (i have 2 HDD's: 1. 500GB for Windows 8.1 NTFS 2. has 2 partitions: 1. Hackintosh HFS+ 2. Stuff for Windows... NTFS)
        Mainboard: BioStar GF8200C M2+
        CPU: AMD Athlon II x4 640 (4x 2,6 GHz)
        GPU: XFX ATI Radeon HD 7750
        Network-Controler (onBoard): Realtek RTL8201CL - 10/100 PHY
        Sound-Controler (onBoard): Realtek ALC662 6-Channel HD Audio
        RAM: 2x2GB DDR2 (noname)
         
        I will thank you all for your effort for now
         
    • Popular Contributors