• Posts

    • Mavericks/Yosemite laptop Overheating (Core 2 Duo) Hello guys, i have a problem with my laptop Bangho, Motherboard made by Clevo which has an overheating problem, this problem happens in every hackintosh that i install, no matter what, my pc would overheat to over 70º, i been using HWmonitor to check my temperatures and it's over 70º and sometimes it goes over 80º which is really weird becouse when i use windows my pc works at around 30º-40º, if you want to know my specs, here they are: Cpu: Core 2 Duo P8400 @ 2.26GHz Gpu: nVidia GeForce 9300m GS (236mb) Ram: 3 GB 1x2gb 1x1gb Audio: Intel 82801I (ICH9 Family) Wireless Adapter: Atheros AR9285 Motherboard: Clevo M746TU (I think) Laptop Model: Bangho B-76XOTU Os: Niresh Mavericks (And tested Yosemite Zone) getting same problem with both OS   Stuff i already tried: - Install NullCpuPowerManagement (Didn't Work, high temperature) - Delete NullCpuPowerManagement and installing Patched intelcpupowermanagement from Multibeast (Getting Kernel Panic) - Install EasyBeast (Didn't Work, high temperature) - Using -cpus=1 (Didn't Work, high temperature)   To finalize i must add that when my laptop gets really hot it turns off itself Other Details: - System is really slow to load, mainly becouse it stuck a while in a line like this:  [iOBluetoothHCIController][searchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport!   That's All! And thanks for the help   Sorry for my bad English btw    
    • I have gigabyte b75-md3h board, intel i3 processor, nVidia Geforce 9400 GT graphics card and 16 GB Ram. I did tried almost every option in installation like unchecking graphics, audio and network but the installation fails in one or the other way. I hav also re-downloaded the dmg and have also used newly purchased pendrive but nothing works. Can anyone please help me. Thanks in advance 😢
    • Are you stuck after installation or before?
    • Maverick Freeze Hello guys!!! i have been issues with my niresh maverick 10.9. it's installed perfect! no kext error, no missing kext but when using any web browser as chrome and safari in new minutes my pc freeze and need to press the POWER buttom! I can use anything in my pc and it work well! But when surfing wih any web browser or letting the navigator opened in background it freezer my pc!     PC Config: MOB: Gigabyte GE  CPU: Core 2 Duo  Memory: 4gb Graphic: Nvidia Geforce 9400 GT Ethernet: Realtek 8139c (PCI Card) Audio: Behringer Control 1 USB (External Device)    
    • i am attaching the link of the pics https://drive.google.com/file/d/0B0ZqR6PPMfiTQTRJb3ZJQS1yb2M/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B0ZqR6PPMfiTY3BDcjV6bnJyVTQ/view?usp=sharing please help me 

DSDT.aml for Gigabyte GA H61M-S2P
0

About This File

DSDT.aml for Gigabyte GA H61M-S2P, fully working.



  • Download this file


  • User Feedback

    nullcpu, fakesmc, realtek 81xx, voodooHDA 2.8.5 all from MacPoison Mavericks v1.6. And maybe some boot flag for your graphics card.

    Share this comment


    Link to comment

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now