• Posts

    • Sierra usbs not working on laptop acer v7 582pg Hi everybody! After installing Sierra zone usbs, webcam, and microphone are not working. ( wifi and intel 4400 either but that is less urgent ). Laptop hardware works almost out of the box on Yosemite Zone ( Unfortunatelly Xcode is a requirement ). Everytime I save clover configurator plist, even if I don't change anything, I get a system up time and doesn't boot anymore. Any help will be greatlty appreciated.   More info: Laptop hardware is i54200u, gtx750m. Bios locked. For installation I boot from usb2.0 port with flags -x -v maxmem=4096 dart=0
      it shows "waiting root device" message until I remove the usb device from the 2.0port and plug it into the 3.0 port and installation automatically resumes.
      I guess something is wrong with the usbs right from the start.  
    • i change the settings acording to the page information and bootflagi don't know because i don't install now  
    • si quieres que te responda alguien que lo sabe hazlo en ingles acabaras antes, ademas que puedes usar el google tranductor si no entiendes el ingles
    • download hackintosh sierra zone doesn't work Hi, Sorry if I do not write very well in English. Why when I try to download hackintosh sierra zones does not work? Charge for a long time and then chrome me to mistake   please help me! Thank's
    • Black screen Chuwi HI10 Pro Hi, I'll try to install Sierra zone on my intel tablet Chuwi HI10 Pro, but when I choose boot from usb it stucks on black screen.
      It is impossible to launch Legacy Boot because it isn't present in the bios menu.
      Is it possible to start the installer anyway?
      Theese are the specifications:
      CPU: Intel Atom X5-Z8350 1,44Ghz
      GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
      Ram: 4GB
      eMMC: 64GB
      WiFi: 802.11b/g/n wireless internet Thanks for all

TL-WN851ND AR9227 1.0
0

(0)

1 Screenshot

About This File

All courtesy goes to SunLizard at insanelymac:

http://www.insanelym...oning-properly/

Issues currently present:

- auto reconnect might not always reconnect on reboot(I fixed it by turning off the wifi in network preferences, and turning it on again.After that each reboot it reconnected)

I just edited the kexts.

I've tested on 10.7.3,10.8 through 10.8.3. It works.I still need someone to try it on 10.8.5.

I think this WILL cause a kernel panic after a few minutes on i5/i7, but still, give it a shot.I'm using a core2quad and it works just fine.

This is for the AR9227 chipset, not AR9287.The N version is the one with the 9287, ND is with the 9227.

DOES NOT WORK ON 10.8.4

Picture proof:

https://i.imgur.com/UdmOpwP.png

don't mind the ID's on the SS, it's the WN851ND with 168c:002d



  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.