• Posts

    • i also did the same and created the bootable usb with that dmg and  on g41 mother board, it boots but after i select hackntosh zone on boot menu after a few second it stucks on an different issue following by this thread below, here i only want to mention that the usb is working on my g41 mother board, but not working with my g61 gigabyte motherboard, so i think its not with usb i guess.

      please let me know if you can help us Niresh.  
    • Can't mount EFI partition with anything... @Niresh Hi, I wanted to ask how to mount EFI partition ? Cause I tried different tools and nothing seems to work... I have reinstalled OS several times, cause I thought maybe partition got corrupted somehow, but it would be corrupted it would not boot at all. Where's the problem.  Thank you. 
    • sierra zone after preparing the pendrive ...i could not load to the installer through uefi boot mode.....only legacy boot worked?? what should i do??
    • Problems after installing Sierra Hello ! I've installed Mac on my PC by following this Tutorial : https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/ I completly reformated my Drive just to install ONLY Mac. My specs : Intel Core I5-4430  R9 280x
      But i have a few problems : 1) I can't boot mac without the USB drive. If i doesn't insert the USB Drive with Sierra image on it,it redirect me to my BIOS where i can see "Mac OS" at bootable device but i can't select it. So i followed some tips on internet,i've installed MultiBeast,tried to reinstall Clover in UEFI & Install FakeSMC but nothing works. Another details is when i was in the setup and i clicked "customize" if i would choose something else then Clover it would check the "Don't install bootloader" box and the other bootloader box,but i restarted the setup and i leaved it on default. 2) HWMonitor doesn't run,i looked in MultiBeast and FakeSMC had an plugin about it,i installed it in MultiBeast but it's still the same. 3) I have an AMD Graphic Card,where i could get the drivers of it ? I'm not really specialized in hardware,but without driver won't my system be slow/my cg unregornized ? By the way i have the "NVIDIA Web Installer" in my Applications folder. 4) It's maybe me,but mac seems to be a bit slow,like when i change window it slow,does it a common issue ? Thanks in advance !
    • i am also exactly stucked on the same screen, my mother board is ga g41mt ES2L, which running el captian previouly.

AppleHDA ALC888S
0

(1)

About This File

Hallo, i'm from Indonesia.

This is my first uploaded kext.

AppleHDA for ALC888s

Just install it using kext installer and reboot.



  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    Guest

    • 5
      

    Share this review


    Link to review