• Posts

    • Upgrade Sierra 10.12.6 - GT 710 Hi!! I have make a upgrade 10.12.6 Sierra and have a black Screen. Solution: Change SMBios for MACBOOK PRO Retina. I have a Core I7 3770 Ivy bridge.   
    • It did not work for me. In my case, I found that the installed Volume was renamed to "--" and the installation script stopped. After that the Volume was damaged and I had to erase it with Disk Utility.   I suspect that the error does not come from the script itself but happened prior to run the script. Some process was messing with the installed Volume.  
    • How Do I Get iCloud Working in Yosemite Zone? Hello! I recently installed Yosemite Zone and iCloud, FaceTime, iMessage, and Google Chrome and none of them work, each saying my computer isn't validated. I have tried many things including the one with EFI Studio and deleting stuff to messing around in Chameleon and none of it seems to work. The App Store and it's sister apps work just fine, though. Does anyone know how to get all this working, as they are things I'd like to use. Specs: AMD Phenom II x4 B55 3.3 GHz 8 GB DDR3 NVidia GeForce GTX 750 MSI 890GXM-G65 Yosemite Zone 10.10.1
    • okay, now the same thing is happening after installation , the same grey icon and black screen with -v bootflag   now what can i do  
    • Yippee!!!!! hahahaha i managed to get to the installer. just downloaded mach_kernel file & replaced it with the one on usb , now installing  hope nothing else goes wrong cross fingers !!!!

About This File

My first clover bootloader set on ASUS UX31A for Mac OS 10.10.1with dsdt

Based on clover from topic 

Bios version 2.19
Original wifi+bt module changed on Ateros AR5B195
Installed on EFI partition

Working:
- Intel HD4000 Graphics on LCD
- WiFi as AR9285 + BlueToothAR3004
- FN Keys (sound,brightness,keyboard light)
- USB works as 2.0 (as 3.0 not tested)
- Sleep mode
- Camera
- Audio + Microphone
- Touch Pad

Not working
- External VGA
- Card Reader

Not tested
- External HDMI
 





User Feedback

Hi

I am on i7 3517U - so your CPU settings from Clover won't work. Also no Audio for me.

And battery started to work after i changed the BIOS info to be a MacBook Pro 9,2 I7

Laptop boots BTW but i have to admit, that when i used the "ig-platform-ids:0x01660008, 0x01660009" in config.plist before trying yours, the boot was much smoother, without artefacts or repeated Apple logos on screen. So my questions are:

 - what is your screen patch if not the ig-platform-ids?

 - what did you used to enter your CPU data? If i remove, what can happen

 - does your batter life is around same as in windows (my battery lasts like only 70% of windows life)?

 - Audio is an absolute no-go for me whatever i do. It's the same: ALC269.

 

I am on Yosemite 10.10.2

 

Any advices or solutions?

 

TY

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now