EDP Online Post Installation & Fix beta2 v7
1 1

(0)

2 Screenshots

About This File

EDP Control Panel And AutoMatic Post Installation from Web.

EDP is a unique control panel for your hackintosh that makes it easy to maintain and configure your system. Its internal database contains 'best practice' schematics for many systems - this makes it easy to choose the right configuration.

Regards.

PersianGang



  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.

    • Similar Content

      • By KMac10
        I need help quickly please read!
        This Yosemite Hackintosh World is a .raw file strange file and I have to copy it to usb drive and set AHCI mode and everything should go smoothly right? I use transmac to copy raw file to usb? I have a ssd and I shrunk the partition for mac os. This hackintosh world raw should work on mbr partition correct? I keep getting message PCI Configuration Begin when I try to install yosemite on my computer. By the way I have R9 290 gpu  and z97 board.
      • By nicnic2001
        Black Screeen Boot, No error.
        Hi!
        I have tried running a vanilla macOS Sierra Install and it's a little too difficult with the hardware I have so I have decided to try Yosemite-Zone
        Mobo: Not sure, some Lenovo mobo that came with the PC 4GB RAM CPU: Intel Core i5 3470S @ 2.9Ghz Graphics: Intel Integrated HD 2500 (I know this is only slightly supported in Yosemite) So when booting from the USB in VirtualBox and from my BIOS, it either carries on to boot Windows or says No boot medium.
        I tried booting Yosemite-Zone.iso in VirtualBox and it didnt boot OSX Installer but I got to the bootloader.
        The ISO is too big too fit onto a DVD and I tried 'burning' it to USB using rufus but it is an "unsupported image"
        The reason I would like to use the ISO is because the DMG does not seem to work. Let me add that the USB I tried booting from had Yosemite-Zone.dmg on it from TransMac.

        Not really sure what else to do, I know this is a useful community so any help is appreciated.
         
        Nick
      • By psrkallez06
        System preferences "Loading" HELP!
        So i just installed mavericks on my laptop, everything works fine (except wifi of course because my card is not compatible)
        But i have a problem, when i enter system perferences, and click on Users & Groups, or Network, or ANY other tab except for general. It just says "Loading" but the setting never pops up, only way to close it is to force close the system preferences.. I have tried to repair the disc premissions but that didn't work, still the same problem, can anyone help me? Thanks.
      • By maverickshackintoshuser256
        !Please Help! Mavericks 10.9.5 Nvidia 8600GTS Kext
        Hello, 
        Is there any kext or driver for Nvidia GeForce 8600GTS? My uncle own that pc.. With my radeon pc working perfect, but i need to get Nvidia working..
        PC SPECS: Intel Core 2 Duo E6750, Nvidia 8600GTS, 2GB RAM DDR2, 500GB WD Drive, Gigabyte GA-EP35-DS4 Rev. 2.1
        Thx for answer
        MavericksUser256
      • By domjohnson
        Scrambled web video, Yosemite Zone
        Hi,
        Apologies if this has been asked and answered (fingers crossed huh!) but I've searched and can't find anything relating to just this.
        By and large, graphics work completely fine for me, I have full resolution and its generally clear except for a couple of things: on YouTube - or any other web-based video website, the video comes out scrambled with loads of black lines. Video playing on VLC, however, works completely fine. Also the TonyMac website is really difficult to read as I get random red and yellow bars that move around, and the first couple of lines of text on each forum post are really thick, so characters lose their shape. Finally, some previews in Finder have that strange coloration with bits of red and purple - but not all of them. 
         
        I'm running a self-built PC with an AMD Athlon II X4 620 processor, Gigabyte MA770T-UD3P mobo, and an Asus Nvidia GT-710 graphics card (had the same problem on a GT-210 which I had in before). Booting with nvda_drv=1 GraphicsEnabler=No (doesn't boot when this is yes) npci=0x2000.
    • Popular Contributors