2 Screenshots

About This File

kext for intel hd 4600 by KemalALKIN

use kext utility,

use this string in org.chameleon.confing.plist

    <key>Graphics Mode</key>
    <string>1920x1080x32</string>
    <key>IGPlatformID</key>
    <string>0x0D220003</string>


1 person likes this

  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.

    • Similar Content

      • By Hello
        After Upgrade to Yosemite 10.10.5 no correct USB Sound
        Hello,
        After I have upgraded to 10.10.5, the sound from the USB sound card does not work properly anymore.
        The Kext AppleUSBAudio can not find the Kext IOAudioFamily at startup, although it is present and is loaded at startup.
        Under 10.10.1 everything worked without problem. MacOS should support compatible USB sound card plug and play. In some Kext is probably a mistake.
        I hope you all can help me.
        Best regards,
        Hello
      • By Nathaniel
        Upgrade to Sierra from Yosemite-Zone
        Hello there! I am new to hackintoshing, and I just installed Yosemite-Zone on my computer: Dell Inspiron 530
        -1.99 GHz Intel Core 2 Duo
        -3 GB 664 MHz DDR2 SDRAM
        -NVIDIA GeForce GT 610 1024 MB
         
        I was wondering how I could update to Sierra from my existing installation without loosing any data. I tried to use the App Store installer, but when I clicked restart, it stayed with a black screen and the mouse for a long time, until it restarted, but it didn't do anything. I also tried to boot into the drive labeled 'Recovery' but I got a crossed out circle. I was able to boot back into Yosemite, but no Sierra. Any ideas? Thanks!
        -Nathaniel
      • By whitespace
        Still waiting for root device ... again
        Hi,
        this is another question concerning "still waiting for root device". Like many others I feel like I read every tutorial or hint in every forum.
        I try to boot the yosemite installer from my pen drive, always getting stuck on "still waiting for root device". 
        the pen drive: Kingston data traveler 8GB, created with TransMac, only used with usb 2 ports
        cpu: AMD Athlon II X2 250 3Ghz
        board: ASRock N68-VS3 FX
        chipset: Geforce 7025, southbridge: nforce 630a
        bios: AMI P1.8
        I use the following boot flags: \amd64 -v npci=0x2000 pcirootuid=0 USBBusFix=Yes
         
        I get stuck here (Screenshot):
        https://cl.ly/0J2C1m2Y1l2A
        Thanks in advance
      • By monda7
        HDMI audio not working
        i have just installed yosemite, and everything is fine but the audio does no work on my tv, i use cdmi connection, and the video works fine but no audio; any help?
      • By KMac10
        I need help quickly please read!
        This Yosemite Hackintosh World is a .raw file strange file and I have to copy it to usb drive and set AHCI mode and everything should go smoothly right? I use transmac to copy raw file to usb? I have a ssd and I shrunk the partition for mac os. This hackintosh world raw should work on mbr partition correct? I keep getting message PCI Configuration Begin when I try to install yosemite on my computer. By the way I have R9 290 gpu  and z97 board.
    • Popular Contributors