WebDriver-346.03.15f02.pkg 10.11.6
1 1

(0)

1 Screenshot

About This File

New in Release 346.03.15f02:

  • Graphics driver updated for Mac OS X El Capitan 10.11.6 (15G31)
  • Contains performance improvements and bug fixes for a wide range of applications.
  • Includes NVIDIA Driver Manager preference pane.
  • Includes BETA support for iMac and MacBook Pro systems with NVIDIA graphics

Release Notes Archive:
This driver update is for Mac Pro 5,1 (2010), Mac Pro 4,1 (2009) and Mac Pro 3,1 (2008) users.
BETA support is for iMac 14,2 / 14,3 (2013), iMac 13,1 / 13,2 (2012) and MacBook Pro 11,3 (2013), MacBook Pro 10,1 (2012), and MacBook Pro 9,1 (2012) users.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS for Driver Release 346.03.15f02
 

Model identifier should be Mac Pro 5,1 (2010), Mac Pro 4,1 (2009) or Mac Pro 3,1 (2008)

  • Mac OS X v10.11.6 (15G31)

 


3 people like this

  • Download this file


  • User Feedback

    Create an account or sign in to leave a review

    You need to be a member in order to leave a review

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!


    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.


    Sign In Now

    There are no reviews to display.

    • Similar Content

      • By Hqrmful
        Control Click
        Im using a windows keyboard on my mac hackintosh and i want to disable the control click because it is super annoying. I want to disable it system wide. Is there any package file or something i can install to disable this? thank you
      • By maverickshackintoshuser256
        !Please Help! Mavericks 10.9.5 Nvidia 8600GTS Kext
        Hello, 
        Is there any kext or driver for Nvidia GeForce 8600GTS? My uncle own that pc.. With my radeon pc working perfect, but i need to get Nvidia working..
        PC SPECS: Intel Core 2 Duo E6750, Nvidia 8600GTS, 2GB RAM DDR2, 500GB WD Drive, Gigabyte GA-EP35-DS4 Rev. 2.1
        Thx for answer
        MavericksUser256
      • By dobretotamje
        Intel HD5500 - Garbled login screen
        Hello,
        As the title says, my problem is that i have garbled native resolution on Laptop LVDS display. See authentic image http://imgur.com/a/k2HmS
        The garbled screen appears after 3/4 of loading bar when it flashes and the apple logo is also garbled then the garbled login screen appears.
        my framebuffer matches data: (injecting 0x16160002)
        0200 2616 0103 0303 0000 2002 0000 5001 // 34MB BIOS-allocated memory, 21MB frame buffer memory 0000 0060 6c05 0000 6c05 0000 0000 0000 // 1536MB VRAM 0000 0000 0000 0000 0000 0800 0200 0000 = LVDS connector 3002 0000 0105 0900 0004 0000 0705 0000 = DisplayPort connector 0204 0a00 0004 0000 0705 0000 ff00 0000 = DisplayPort connector 0100 0000 4000 0000 0a4b 0000 0505 0600 = Disabled / unused VGA connector 0200 0000 0400 0000 80df 1710 0000 0000 Tried generic patch with IOGraphicsFamily but no changes --> it seems that the problem is not related to IOGraphicsFamily
        Tried inject custom EDID --> no changes
        Tried all the broadwell ig-platform-ids --> always garbled screen
        CSM mode solves my problem partly, screen is no garbled but if i put my hack into sleep and then wake the screen is again garbled. Also cannot boot with CSM mode activated and external monitor plugged, it only reboots in half of loading bar, so i need to unplug my HDMI monitor and then simply plug back.
         
        Thanks for any help.
         
      • By xyperbass
        Help me figure out a way to install hackintosh on E1-510!
        Hello everyone!

        I need some help installing hackintosh on a Acer E1-510 Laptop!
        I've heard of a guy on this forum who somehow managed to install niresh 10.10 on it but I've been struggling for such a long time and I can't find a way to even make it boot up..
        Any help with what im doing wrong?
        I mostly end up on a black screen
      • By rvaras
        Nividia 9400Gt Blues....
        Hey Everybody... this is my first post here, and I just setup my first hackintosh.
         
        So, I installed Yosemite 10.10 from Niresh. And everything seems to be fine except for the Nvidia card which I can not activate.
         
        The OS loads with some sort of generic low res standard driver, and I am able to log in and see the desktop but it is really sluggish, you guys know what I am talking about,
         
        The first question is : How can I try different kexts, drivers, etc with the possibility of getting back the old settings. Everytime I change a thing in the nvidia/video settings or kexts the next time I reboot I can no longer see the desktop, because my screen goes off. I mean the monitor turns off as a result of the lack of video signal. So I need to recover the default OS video driver without having to reinstall all over again...
         
        The second question is : HOW IN THE WORLD can I make the Nvidia 9400GT (deviceId 0x065b) work ? I tried everything I found in this forums to no avail. Anyone can help me with a clear step by step guide ?
         
        Thanks in advance.
        Roman
    • Popular Contributors