(solved)Intel HD 4400 showing 4mb - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Manash

(solved)Intel HD 4400 showing 4mb

Question

Intel HD 4400 showing 4mb

Recently I installed niresh Sierra zone on my PC and managed to get work everything except graphics, it is showing 4mb and no kext loaded.

My PC:- 

Cpu-i3 4005u

Gpu- Intel HD 4400 mobile

Please help me out of this issue.

Update: I installed the graphics kext from /backup and after that the graphics is working

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have the same problem...

Tried to load several kexts, they load (I think) but they don't do anything.

It's like that 4005U I3 is cursed or something...

Following this thread for an answer

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Maybe because of some missing kext like appleintelframebufferazul.kext, appleintelframebuffercapri.kext etc which were not present in the /system/library/extensions folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 6/12/2017 at 7:01 PM, Manash said:

Intel HD 4400 showing 4mb

Recently I installed niresh Sierra zone on my PC and managed to get work everything except graphics, it is showing 4mb and no kext loaded.

My PC:- 

Cpu-i3 4005u

Gpu- Intel HD 4400 mobile

Please help me out of this issue.

Update: I installed the graphics kext from /backup and after that the graphics is working

I have the same issue... Help me out..

Where is the /backup folder?

or could you send the kext for me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $80.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×