OSINSTALL.POSTSCRIPT.PKG - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content

Recommended Posts

OSINSTALL.POSTSCRIPT.PKG

I have tried to install sierra multiple times now and it comes right to the last second of the install and i get the error "an error occurred while running scripts from the package OSInstall.postscript.pkg" 

Specs 

Msi 970 mobo 

AmdFX 8350 cpu

Gigabyte 1050TI Gpu

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same error but after rebooting i booted sierra and it works perfectly except for my graphics card(msi radeon r9 380 4gb).

Sorry for my english.

My pc specs:

Cpu: Amd FX 8320 @ 4.5Ghz

Mobo: Asrock 970 Extreme 4

Grpahics Card: Msi Radeon r9 380 4GB Gaming OC

Ram: Goodram Play 24Gb 1866mhz

Case: Cooler Master Haf XB Evo Lan Box

Cpu Cooler: Silentium PC Fera 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like an AMD-specific problem. The script mentioned fails to copy the kernel over. See the log excerpt below.

Oct 10 15:03:58 iMac OSInstaller[519]: PackageKit: Executing script "./postinstall" in /Volumes/Macintosh HD/.PKInstallSandboxManager/7DF6571B-78AE-49FC-8521-B29AE1D3A044.activeSandbox/Scripts/Hackintosh.Zone.Post-Script.p8OIb0
Oct 10 15:04:02 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: Clover bootloader detected
Oct 10 15:04:02 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: Installing AMD Kernel
Oct 10 15:04:02 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: cp: /System/Library/Kernels/kernel.amd: No such file or directory
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: Error: kernel filename invalid
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: usage: kextcache -prelinked-kernel <filename> [options] [--] [kext or directory]
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall:        kextcache -system-prelinked-kernel
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall:        kextcache [options] -prelinked-kernel
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall:        kextcache -invalidate <volume> 
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall:        kextcache -update-volume <volume> [options]
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall:        kextcache -system-caches [options]
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: use kextcache -help for an explanation of each option
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: Child process /usr/sbin/kextcache[3477] exited with status 64.
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ./postinstall: Error 107 rebuilding /System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: PackageKit: Install Failed: Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=112 "An error occurred while running scripts from the package “OSInstall.postscript.pkg”." UserInfo={NSFilePath=./postinstall, NSURL=./OSInstall.postscript.pkg -- file:///System/Installation/Packages/Hackintosh-Zone.mpkg#Distribution, PKInstallPackageIdentifier=Hackintosh.Zone.Post-Script, NSLocalizedDescription=An error occurred while running scripts from the package “OSInstall.postscript.pkg”.} {
	    NSFilePath = "./postinstall";
	    NSLocalizedDescription = "An error occurred while running scripts from the package \U201cOSInstall.postscript.pkg\U201d.";
	    NSURL = "./OSInstall.postscript.pkg -- file:///System/Installation/Packages/Hackintosh-Zone.mpkg#Distribution";
	    PKInstallPackageIdentifier = "Hackintosh.Zone.Post-Script";
	}
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: OSIInstallElement <OSIInstallElement: 0x7fcf43e94530> errored out:Error Domain=PKInstallErrorDomain Code=112 "An error occurred while running scripts from the package “OSInstall.postscript.pkg”." UserInfo={NSFilePath=./postinstall, NSURL=./OSInstall.postscript.pkg -- file:///System/Installation/Packages/Hackintosh-Zone.mpkg#Distribution, PKInstallPackageIdentifier=Hackintosh.Zone.Post-Script, NSLocalizedDescription=An error occurred while running scripts from the package “OSInstall.postscript.pkg”.}
Oct 10 15:04:20 iMac OSInstaller[519]: ------- Install Failed -------

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello , first sorry for my bad english because i’m french. I have solve this error with transmac on windows, i put the kernel.amd (/System/Library/Kernels/untiteldfolder)

 in /System/Library/Kernels on the USB installer and it work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting January 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $49.70 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
×