Sierra + r9 380 won't boot without -x - Hackintosh Sierra - HackintoshZone Sierra + r9 380 won't boot without -x Jump to content
Sign in to follow this  
louistaylor147

Sierra + r9 380 won't boot without -x

Recommended Posts

Hello, I have (somewhat) successfully installed sierra on my PC however it will only boot when in safe mode and I believe to be a GPU problem. I used to run yosemite however I recently installed a new mobo so though I may as well upgrade to OSX at the same time. I am fairly new to hackintoshing and somehow ran into no problems with yosemite.

The last line before freezing is

'Sound assertion in AppleHDADriver at line 1664'

however further up there is

'Whatevergreen: rad @ failed to find __ZN28AMDRadeonX4000_AMDVHardware25getFrameBufferBaseAddressEV'

and another similar error except

'failed to route __ZN37AMDRadeonx4000_AMDGraphicsAccelerator19populateAccelConfigEP13IOAccelConfig' 

I am also using clover with this config.plist; https://drive.google.com/file/d/1XVw55pWkq8GSGTPOtYv2lLP0-Zu-MdJ8/view?usp=sharing

PC Specs;

Asrock h77m-itx,

xeon e3 1230v2,

2x4gb ram,

MSI r9 380 gaming 4gb 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×