USB Devices Not Working - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content

USB Devices Not Working

Recommended Posts

Hey everyone

So I have been setting up Yosemite Zone 10.10 and I've been hitting some issues, I got Clover set up completely but since then USB Devices don't work anymore. By USB Devices I am referring to a USB Mouse and a USB Keyboard, Both made by logitech.

I am using these boot flags: nv_disable=1(I dont have the Web Drivers installed yet)GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes npci=0x3000 -v

MSI 970A Pro Gaming Carbon
AMD FX-8300
Zotac Nvidia GTX 750Ti
20GB of DDR3 RAM, 2x8GB Corsair Vengence and 1x4GB HyperX Fury
ASUS Xonar DG audio card
Kingston 120GB SSD carrying Windows 10
WD Blue 1TB With 4 partitions. #1=Mac, #2=Linux, #3=Data and #4=EFI

If anyone could give some help it would be greatly appreciated

Note=I Installed already and it was working before I installed Clover, I haven't tried safe mode yet but I will update when I can

EDIT: Apparently Safe Mode is refusing to load because it can't load the Kernel Cache with error 0xe

Edited by Captainjamason
Updating the question

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting March 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!


    $77.09 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • me cago en todos vuestros putos muertos
    • i would built a hackintosh with yosemite but i dont know if its work with my pc but if please give me the kexts which i need  is it possible to install yosemite on my pc? My Specs: Intel Core 2 Quad q6600 4Gb ram Asrock  g31m-gs Integrated gpu but i have a gtx 580 3gb
    • Hello. I just installed hackintosh high sierra on my PC. It's version is 10.13 so is there any way I can update to 10.13.3? And also my hackintosh freezes when opening few applications like logic pro x. Please help me.
    • Same problem here. Did you solve this?
    • I was having an issue with installing High Sierra because I was getting this error OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no I tried all the fixes that everyone was telling me about replacing the file with a different one but nothing worked. Finally I came across a post from some person who had a laptop that was designed like mine. I have the Aspire A515-51. The weird thing is that it has 8gb of ram installed. There is 4gb that is soldered to the motherboard and one 4gb ram in the only ram slot. Well this person stated that if he removed the 4gb ram that was installed in the ram slot the install would move past the error and install. I tried it and WOW it worked. I was able to complete the install and everything worked just fine but the wifi. So I hope this helps someone, but I am also hoping that someone can help me with the issue of the ram. I can't add the ram back into the ram slot or the boot will stall at  OsxAptioFix2Drv: starting overrides for /System\Library\CoreServices\boot.efi
      using reloc block: no, hibernate wake: no
  • Download Statistics

    • Files
    • Comments
    • Reviews

    Latest File
    By ka209

    2    0