Mavericks working on Samsung laptop but with issues - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
Macken

Mavericks working on Samsung laptop but with issues

Recommended Posts

Hi, this is my first post and I do have Mavericks working on my Samsung laptop but there are issues both major and minor. I do have MultiBeast (which I haven't tried yet) and I'm hoping somebody will help me out with either some downloads that I require or if I can fix my issues with MultiBeast. 

 

First Issue (Major): No wireless internet. Needless to say this is necessary and I'd really like to get this going. As things stand now I'll have to download what I need on my main computer and transfer the files to a USB stick. I'd like to get this running before anything else.

 

Second Issue (Minor-ish): Graphics. Right now things are set up so that Mavericks is using the "Stretch To Fit" option and while it doesn't look *too* bad, it doesn't look very good either. I only have one resolution listed, 1024X768, and my screens native resolution is 1600X900. From searching I've seen that there's a free app in the Mac App Store which adds additional resolutions but of course I can't download this app until I get working wireless internet. Also, graphics related I have an AMD graphics card in this laptop and I'd like to get that working as well. I'll be posting a screenshot I took from the System Info program that shows the components that are on my laptop.

 

Third Issue (Minor): The mouse cursor is a lot less "zippy" in Mavericks than it is on Windows 7. (I'm dual booting). I did download the Mac drivers for my particular mouse but if there's some way to speed up the mouse cursor let me know. I'll probably still install the drivers anyway as there's a particular setting I like. 

 

Fourth Issue (Minor-ish): Dual booting. I've found that I always have to have the DVD of the Mavericks ISO in the drive if I want to boot between Windows 7 and Mavericks. If there's a way to do this without leaving the DVD in, please let me know. 

 

Fifth Issue (Minor): The computer that I'm running Mavericks on is, as I mentioned, a laptop but when I go to the "About this Mac" window and check out the specs I'm shown a picture of a tower computer instead of a Mac Book or Mac Book Pro laptop. I know this is pretty minor but how do I get the picture of the laptop to show up?  :unsure:

 

Okay so those are all the issues I'm having. My first priority is getting wireless internet running but obviously I'd like to get everything running properly fairly soon. I've attached a screenshot from the System Info program. Thanks in advance for any help you can give me.  :)

 

post-9476-0-08074900-1391306774_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW I've solved the problems with the slow mouse cursor. I looked in the "Mouse" settings and the default was set at a slower speed. I'd still like to get my 4 other issues solved especially getting the wireless internet working. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×