Help HP Sleekbook 14-b154la wifi and sound problem, slow graphics - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
enso326

Help HP Sleekbook 14-b154la wifi and sound problem, slow graphics

Question

enso326    0
hello 
I'm new in the hackintosh 
I have a HP Pavilion Sleekbook 14-b154la 
 
more information 
 
when installing the S.O. I use amd64-v GraphicsEnabler = no UsbBusFix= yes  
 
finalize the installation. but I have no network (ethernet, wifi), or sound and graphics slow
 
sorry for my english
 
Product Name 14-b154la Product Number C7B54LA Microprocessor 1.4GHz AMD E1-1200 Accelerated Processor Microprocessor Cache 1MB L2 Cache Memory 4GB DDR3 SDRAM (1 DIMM) Memory Max Maximum supported = 8GB Memory Slots 2 user accessible Video Graphics AMD Radeon HD 7310 Discrete-Class Graphics with up to 1965MB total graphics memory Display 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit display (1366 x 768) Hard Drive 750GB 5400RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Network Card 10/100BASE-T Ethernet LAN (RJ-45 connector) Wireless Connectivity 1x1 802.11b/g/n WLAN  Bluetooth Sound Altec Lansing dual speakers with Dolby Advanced Audio Keyboard Full-size island-style keyboard Pointing Device Touchpad supporting multi-touch gestures with on/off button External Ports Multi-Format Digital Media Card Reader for Secure Digital cards & Multimedia cards 2 SuperSpeed USB 3.0 1 Universal Serial Bus (USB) 2.0 1 HDMI 1 RJ-45 (LAN) 1 Headphone-out/Microphone-in combo jack Dimensions 34.7cm(L) x 23.8cm (W) x 2.07 - 2.1cm (H) Weight 1.80 kg ( Power 65W AC adapter 4-cell 37WHr 2.55Ah lithium-ion battery ID Mech Description HP TrueVision HD Webcam with integrated digital microphone

 

O.S. Niresh's Mavericks 10.9.0

 

 

post-10533-0-97477100-1391984441_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×