OS X Mavericks on HP XW6400 WorkStation - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
crispe

OS X Mavericks on HP XW6400 WorkStation

Question

crispe    0

Hi guys

 

I'm a complete noob when it comes to Mac, I am wanting to try and get it up and running on my alternate workstation but I'm running into some issues with the OS X Mavericks Niresh build

 

The hardware specs of the machine are as follows:
2x Intel Xeon E5160 @ 3Ghz (Dual CPU)

4x2GB FB-DIMM DDR2-667Mhz

ASUS Nvidia 9800GTX+ 512MB Graphics Card

1x 320GB Seagate Hard Drive @ 7,200RPM (Sata II)

Some generic WiFi card 

HP Motherboard with the Intel 5000X Chipset

 

My main issue is that I cannot boot the OS X mavericks DMG off of a USB key. My main PC picks it up and boots from the USB but the workstation doesn't want to recognise it for some reason (tried to boot windows from USB and that works)

 

I have also tried to partially install OS X Mavericks on my main rig (AMD) and then continue the setup on the Intel Workstation.. obviously this didn't work. I had multiple issues for e.g Waiting for root device, Bluetooth module missing (or something along the lines of that), setup cannot continue, etc etc.. A complete waste of time.

 

I was wondering if anyone has any tips or guidance on how to get it working? I have followed the instructions included in the mavericks file.

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
crispe    0

I've tried booting it through "Chameleon / Clover" and that works, but it doesn't go into setup.. it just hangs whilst trying to load the drivers with "Error Loading Drivers" ... ?

 

Thanks

 

Process:
2GB USB + 8GB USB 

Plug in 2GB USB, Boot off of it with Chameleon / Clover, plugin 8GB USB with OS X Mavericks.dmg on it and select that, try to boot into it but then it gives the error "Error loading Drivers" 

 

Edit:
I'm using Transmac (Windows) to restore the OS X image to the USB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×