Mavericks dual boot with Windows 7 success - AMD Phenom II 1090T / ASUS Sabertooth 990FX / ATI Radeon 4870 - Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
cheezit

Mavericks dual boot with Windows 7 success - AMD Phenom II 1090T / ASUS Sabertooth 990FX / ATI Radeon 4870

Recommended Posts

cheezit    0

Posting from my Hackintosh as we speak!

 

Hi all, new to all of this got the OS X itch and decided to give it a shot.  Installed using USB Niresh Mavericks.  Install went smoothly the first time.  Windows 7 even shows up in Chameleon out of the box. 

 

Thanks to Niresh and team for making all this possible. 

 

 

Only problem is that it won't wake up from sleep, no biggie.

 

Hopefully I can find/figure out how to control the GPU fans.

 

 

 

-Installation notes

 

Boot flags:  amd64 -v

 

customize options during installation were left at default

 

OS X hdd was partitioned into 3 and formatted Mac Journaled extended GUID

 

-Post installation

 

Multibeast to update sound for peace of mind

 

Pink/Red Launch Pad fix

 

 

 

 

Computer specs

 

Hardware:

 

AMD Phenom II 1090T over clocked to 3.8 Ghz

 

Asus Sabertooth 990FX version 1

 

16gb of memory

 

ATI Radeon 4870 1gb

 

2 HDD

 

Software:

 

Updated to current bios for motherboard

 

Windows 7 ultimate 64 on one HDD

 

Niresh Mavericks 10.9 on other HDD

 

12488946643_3fceb31a3b_b.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×