Installation not getting started... - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
rushin

Installation not getting started...

Question

I have burned the dvd and i am dont know why getting struck at the first screen only the installation is not even getting started....My processor is intel core 2 duo

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have burned the dvd and i am dont know why getting struck at the first screen only the installation is not even getting started....My processor is intel core 2 duo

I'm having the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

boot with -v and post where you stuck ..if image thats much better

  • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i had the same problem, took over 30 minutes to get to the language screen. i did the following and put the files on a flash drive:1. i formatted the flash drive fat32 (i know not needed but i wanted all existing files gone)2 i used dd - dd if=Niresh's 10.8.2 Installer.iso of=/dev/sdx conv=notrunc,noerror ,this copied all the files from the iso to the flash drive.3. booted from the dvd4 selected the installer from the flash drivewithin about a min i was at the select a language screen.note dd is not available in windows. it can be downloaded though. a straight file copy after formatting may work, i didnt try it though/dev/sdx is the flash drive "drive letter" in linux. substitute the actual letter for "x" you can find this using fdisk in linux/osx/bsd or in cygwin./*edit*/system specs as per request:lenovo core 2 duo laptopmodel 6475gs6 T400Total Memory Size 4GBMemory Type DDR3Maximum Memory Supported 4GBMonitor SpecificationsScreen Size 14.1â€Maximum Resolution 1280 × 800Display Type LCDTouch Screen NoProcessor Class Core 2 DuoProcessor Type Dual-CoreProcessor Speed 2.26GHzProcessor Number P8400Capacity 160GBHard Drive Speed 5400 RPMGPU/VPU Intel Graphics Media Accelerator 4500MHDOptical Drive DVD Single Layer BurnerAudio Description Integrated AudioIntegrated Wireless LANInterface Type RJ-45 Ethernet Connector802.11a/g/n Wireless Networking (Intel 5100 WLAN)Data Transfer Rate 10/100/1000 Gigabit Ethernet LANand BTW everything works except the wireless.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i had the same problem, took over 30 minutes to get to the language screen. i did the following and put the files on a flash drive: 

1. i formatted the flash drive fat32 (i know not needed but i wanted all existing files gone)

2 i used dd - dd if=Niresh's 10.8.2 Installer.iso of=/dev/sdx conv=notrunc,noerror  this copied all the files from the iso to the flash drive. 3. booted from the dvd

4 selected the installer from the flash drive 

 

within about a min i was at the select a language screen. 

 

note dd is not available in windows. it can be downloaded though. a straight file copy after formatting may work, i didnt try it though

/dev/sdx is the flash drive "drive letter" in linux. substitute the actual letter for "x" you can find this using fdisk in  linux/osx/bsd or in cygwin. 

why not writing down your system specs...afterwards solutions..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $85.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi, everyone, thanks for your time.
      I'm trying to fresh install macOS 10.13.1 (Build 17B48). I'm trying to do this by free myself from multibeast and by put kexts in EFI/CLOVER/kexts/10.3 and set a good config.plist.

      I have this famous issue in verbose mode and can't boot.
      IOConsoleUsers: time(0) 0->0, lin 0, llk 1,
      IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0
        It's looks like your own issue.

      Every time, i can boot the first time. I start my post-install by install the web drivers automatically served by Nvidia. And never be able to boot again…
      I didn't found any plist option that permit to boot over this issue…
      help… !

      My list of kexts and my config.plist is joined.
      Thanks for your time…


      Here are my list of used kexts kexts/10.13 folder : NvidiaGraphicsFixup.kext    v 1.1.3 AppleALC.kext
      AtherosE2200Ethernet.kext    v 1.2.0
      FakePCIID_XHCIMux.kext        v 2.2.1
      FakePCIID.kext            v 1.3.9
      FakeSMC_ACPISensors.kext    v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_CPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_GPUSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC_LPCSensors.kext        v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      FakeSMC.kext            v 6.25-333-g05e0f4be.1759
      HDMIAudio.kext            v 1.0
      IntelMausiEthernet.kext        v 2.3.0
      Lilu.kext            v 1.2.0
      Shiki.kext            v 2.0.5
      USBInjectAll.kext        0.6.2 Driver64UEFI folder apfs.efi
      AppleImageCodec-64.efi
      AppleKeyAggregator-64.efi
      AppleUITheme-64.efi
      DataHubDxe-64.efi
      EmuVariableUefi-64.efi
      FirmwareVolume-64.efi
      FSInject-64.efi
      HFSPlus.efi
      NTFS.efi
      OsxAptioFix2Drv-64.efi
      OsxFatBinaryDrv-64.efi
      SMCHelper-64.efi
      VBoxHfs-64.efi

      Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 | i7-6700(not K) | GTX980ti - OS on SSD.
    • Hi everyone, i got acer Aspire Icore 3 Laptop, and i've trie many installs, however, none of those worked on this laptop, even typing -x -v, never get the install menu, some of the run until the screen flash and reboot's again and again,, Anyone can give me a tip, i would try Yosemite, cause i got MacBook 5.1 can't upgrade to sierra/High Sierra ( well i can with a patch, but can't get the sierra installer ) i've put all the laptop specs on the screenshot.  i think all is components are compatible with mac,, above. Thanks in advance.file:///Users/Memphis/Downloads/Acer specs.png  
    • i am trying to install yosemite on a asus m2n sli deluxe chipset NVIDIA amd Athlon 64 X2 5600+ ATI Radeon HD 4800   and still i am stuck at pci configuration begin or console error. i tried several kernels and graphic cards with no results   i found some kext (no pci ea) now i come to the screen with language. and then it freezes   I’ve tried several thing but i am stuck is there anyone that can help
    • I've created install media with MacPawn as well as with Unibeast from High Sierra AppStore DMG ; The USB disk creation went smoothly, but when I try to boot from these disks all I get is a blinking cursor on top left of the screen, nothing else ... My Mac / Hackintosh : Asus P5Q Intel Core 2 Quad CPU Q8300 @ 2.50 GHz 8,00 GB RAM AMD Radeon HD 6450 Legacy IDE / ATA : 200 GB SATA : 320GB SSD : Kingston 120GB
    • Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,539

    Latest File
    By rembrandt63

    421    0

×