Problems? Slow? Freeze? Take a look!! - Page 2 - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
PierreDa

Problems? Slow? Freeze? Take a look!!

Question

If you saw my other posts, you've seen it was strange and difficult to understand what's happening to my hackintosh!

 

Ghosts images, small windows nearly transparent (no way to click on something), safari soo sloooow and can't access site (network is working but seems to freeze), browse network crash, ...

 

My feeling was right!

Problem coming from config not hardware, kexts (my machine was working), ...

 

So I finally found the tool "Chameleon Wizard". So easy to help you define flags and parameters.

I use the tool to modify smoothly some parameters and change my machine "SMbios" (iMac).

 

Restart and .... tadaaaa 

 

Everything right and working perfectly (ok still the iCloud/iMessage problem).

 

So If you're desperate take a look at this tool!

 

Very very helpful

 

Thanks to the developer

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

just try

 

-x cpus=1

 

does not works on intel core i3 1st generation cpu, my touchpad and mouse are not working only keyboard is working, any help will be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My config Gigabyte 990FXA-UD3 Rev 4.0, FX 8320, HD 6670, 8 GB RAM.

I'm trying install it, but after install complete using "amdfx" and system starts, but it hangs on fixing permissions, still for 2 hours and don't back.

 

Edited by 2986936

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 19/02/2014 at 5:07 PM, PierreDa said:

If you saw my other posts, you've seen it was strange and difficult to understand what's happening to my Hackintosh!

 

Ghosts images, small windows nearly transparent (no way to click on something), safari soo sloooow and can't access site (network is working but seems to freeze), browse network crash, ...

 

My feeling was right!

Problem coming from config not hardware, kexts (my machine was working), ...

 

So I finally found the tool "Chameleon Wizard". So easy to help you define flags and parameters.

I use the tool to modify smoothly some parameters and change my machine "SMbios" (iMac).

 

Restart and .... tadaaaa 

 

Everything right and working perfectly (ok still the iCloud/iMessage problem).

 

So If you're desperate take a look at this tool!

 

Very very helpful

 

Thanks to the developer

 

Hiya,

Managed to get Mavericks installed on my Asus M2N8-VMX at long last and am experiencing some lag...I'll start poking the config with Chameleon Wizard  over the next few nights but can you point to a specific area I should be looking?

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 6/25/2014 at 1:25 PM, shahram said:

friends, if you have amd cpu and you are encountered to freezes in post-installation level ( like selecting language or making user and .... )

just use this flag ------> "Kernel Cache"=amd    (insert double-qoutation , it is mandatory )

you never face to this problem again.

Where do I enter this? Or what do I download or install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $80.78 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×