Stuck At Acpi: System State - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Stuck At Acpi: System State Jump to content
tymek

Stuck At Acpi: System State

Recommended Posts

Hello! Could someone help me? 

 

I've tried today booting latest Niresh's distro (10.8.5), but it always stucks at ACPI: System State [s0 S3 S4 S5] (S3).

The Distro is on USB Memory, successfully restored with Win32DiskImager.

 

My specs are: 

 

- CPU: AMD Phenom II 955

- GPU: Nvidia GTX 460

- Motherboard: Gigabyte GA-MA74GMT-S2

 

I had run with default settings with added flags -v kernel=amd.

 

Here's attachment to this thread. 

post-1913-0-93497200-1386793520_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! Could someone help me? 

 

I've tried today booting latest Niresh's distro (10.8.5), but it always stucks at ACPI: System State [s0 S3 S4 S5] (S3).

The Distro is on USB Memory, successfully restored with Win32DiskImager.

 

My specs are: 

 

- CPU: AMD Phenom II 955

- GPU: Nvidia GTX 460

- Motherboard: Gigabyte GA-MA74GMT-S2

 

I had run with default settings with added flags -v kernel=amd.

 

Here's attachment to this thread. 

 

Try changing with latest FakeSMC.kext but it need real mac or hackintosh to replace this :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    120    0

×