Acer Aspire Ax3400G-U4802 Ethernet And Graphics Issues - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
demogoroon

Acer Aspire Ax3400G-U4802 Ethernet And Graphics Issues

Recommended Posts

Ive attempted several times to get ethernet working to have internet in 10.8.2 for my fathers hackintosh....Ive checked all ethernet drivers to customize then ive checked automatically find driver and still no luck....Ive attempted it with multibeast after installing but I keep getting an error of "cant install to hard drive,failed"......Also I check graphics enabler=yes and the graphics are horrible-launchpad takes forever to load,the whole system is laggy and tearing...I know his graphics card is nvidia geforce 9600 but cant seem to get it right either......I read that his ethernet is gigabit for this system but cant find much out about it....can anyone help me with this???Also each time i install 10.8.2 it says at end of installation "installation failed could not start hard drive"...but system boots anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

send me the error log while installing 10.8.2

 

get the dev and vendor id of the ethernet and post here so i can find your kexts for ethernet ( Use The App SystemInfo )

 

Install These Kexts and Add GraphicsEnabler to Boot.plist 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
    • Just to Add I used My windows machine with TransMac to wipe and build the install (including USB). I only used the clover installer I forgot that it could switch to chameleon.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×