Asus X55C I53210M Hd 4000 Asus X55C I53210M Hd 4000 - Graphics Kexts - Hackintosh Jump to content
Sign in to follow this  
kaya80

Asus X55C I53210M Hd 4000

Recommended Posts

Hi guys, i'm new on the forum, but not knew to Hackintosh.

From a long time i'm searching to get my HD 4000 working with full acceleration, but from almost a year i'm not been able to solve this damned problem.

I'm on Niresh 10.8.5, everything works except from my HD 4000.

Can someone help me with this, what kernel to use, what bootloader to use, what flag to select, if i've to use GraphicsEnabler=Yes or NO....please, i'm desperate

Share this post


Link to post
Share on other sites

your system specification..and which Port are you using to connect through Monitor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

My specifications are in signature....For HD 4000 port, i don't know what port it use, cause i'm on a notebook, internal display i think.

My intel HD 4000 has the following ID's:

Intel (0x8086)

ID disp. 0x0166

ID rev. 0x0009

I'm on Niresh 10.8.5, everything works fine, but i miss QE/CI only

Thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting April 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $31.08 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • I managed to install the niresh mav distro and then did the combo update without reinstalling the hackintosh stuff after the update, this ofc resulted in my pc not booting. Ive tried to use the installer to do a time machine backup of my system pre combo update to no avail, and now I cant even get the installer to boot again. any and all help is greatly appreciated. I'm using a asus m4a88t -v evo/usb3 mobo and amd phenom ii x4 965 Deneb edition. I previously booted the installer using -amd64 nv_disable=1 dart=0 and I think -x -v but I cant remember. I think my bios needs to be updated but I cant even find the board on the asus site so any help with that would also be appreciated. if anyone is familiar with the hp flyer red laptop my wife would like me to hackintosh that as well. I have a working windows 10 install and working Ubuntu install, sandisk cruzer 32gb flashdrive and a couple blank cds at my disposal. 
    • hello i have installed sierra on dell optiplex 780 sff everything works perfectly except that i have installed a wifi dongle BL-WN151 in usb but my hack does not recognize it. thank you for helping me if you can. OS X sierra .....
    • Have you got any mac os working on that dell? I own the same one an want to get osx on it too.
    •   My pc takes 4 hours at the end of the installation where it says there is less than a minute to finish.  Someone knows why it does not finish installing or why the fault may be due
    • is there anyone to answer my question please !!
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,612

    Latest File
    By ka209

    30    0

×