LENOVO G510 WINDOWS 8.1 X64 - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
zesh360

LENOVO G510 WINDOWS 8.1 X64

Question

zesh360    0

HI.THERE I HAVE JUST PURCHASED NEW LAPTOP  LENOVO G510 CORE I5 4TH GENEREATION 4200M  WHICH HAS GENUINE LICENSED WINDOWS 8.1 X64 BIT .IT HAS SWITCHABLE GRAPHICS INTEL HD 4600 1GB,AND ATI HD 8750 2GB.

 I WANT TO INSTALL NIRESH MAC OS X MAVERICKS 10.9.0 IN THIS LAPTOP PLZ HELP ME, CAN I INSTALL IT.!

SORRY FOR WEAK ENGLISH THANX

WAITING FOR REPLY..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Niresh    2,312

@zesh360 

Yes you can install 

sometimes you may need to use the boot flag xpcm-free -x -v with mavericks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
zesh360    0

THANX FOR REPLY ME BUT WHEN I BOOT FROM DVD NIRESH MAC OS X MAVERICKS IT ASK ME BOOT FROM HD MAVERICKS WHEN I ENTER IT IT LOADS SOME FILE AND RESTART IT AND LENOVO LOGO COMES.PLZ HELP ME..! THANX..!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
zesh360    0

hi,

thanx for reply i have take some pictures of my laptop bio  lenovo g510 plz see it and tell me what can i do now and help me plzzz..1

i will waiting for u thanx ..!

 

post-10491-0-56196000-1394271654_thumb.j

post-10491-0-90895900-1394271659_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
zesh360    0

hi there I have just install mac osx niresh mavericks all done but it not  booting I mean its stuck on  missing Bluetooth controller transport.! plz help me..1 I have treid three time  but not working its stuck on that.!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest InfamousSynergy   
Guest InfamousSynergy

MUCH CAPS, VERY SHOUT :) Sorry, had to do that :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
zesh360    0

I HAVE JUST INSTALL MAVERICKS  EVERYTHING IS WORKING BUT ACCEPT SOUND CAD GRAPHICS AND WIFI LAN 

MY GRAPHICS CARD IS SWITCHABLE  THAT IT AMD REDEON HD GRAHICS 8750N AND INTEL HD GRAPHICS 4600 PLZ HELP ME HOW CAN I USE GRAPHICS CARD PLZ TELL ME IN DETAILS..

THANX..! SOUND CARDS IS: CONEXANT SMART Audio HD AND WIFI LAN IS=:BROADCOM/ATHEROS.

HELP ME PLZ..!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
zesh360    0

ehternet wifi lan model no : qualcomm atheros ar8172/8176/8178 pci-e fast ethernet controller. help plz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello I install os x 9 jet a problem for the wifi card Atheros AR8172 type Fast Ethernet laptop toshiba satellite Type: C55-A-1GT thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest InfamousSynergy   
Guest InfamousSynergy

Try multibeast/Slytherin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
    • Im trying to install MacOSierra on Alienware 15 r2,  512ssd nvme 951 and 120gb intel sataIII samsung, i6820 hk 980m, intel 530. Ofter many attempts i solved a lot of erros during the installation, and finnaly i found out that macOs does not suport SSD. I created a patch for my ssds but now, i have this error: ACPI ERROR; and last: AppleNVMe Assert failed;  2 SSD: // Inject bogus class-code for NVMe SSD to prevent IONVMeFamily.kext from loading
      DefinitionBlock("", "SSDT", 2, "hack", "NVMe-Pcc", 0)
      {
          External(_SB.PCI0.PEG0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.PEG0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
          External(_SB.PCI0.SAT0, DeviceObj)
          Method(_SB.PCI0.SAT0._DSM, 4)
          {
              If (!Arg2) { Return (Buffer() { 0x03 } ) }
              Return(Package()
              {
                  "class-code", Buffer() { 0xff, 0x08, 0x01, 0x00 },
                  "built-in", Buffer() { 0 },
              })
          }
      }
      //EOF   I did the patch in virtual machine as they instructed. but still nothing.
    • Hey!  I successfully installed macOS Sierra with the Version SierraAMD v3 on my AMD Pc.  But after setting up the PostInstall via Terminal, the OS stops booting at this line : ioconsoleusers: gioscreenlockstate 3, hs 0, bs 0, now 0, sm 0x0 Any solutions?    My System Specs: Mainboard: Asrock 970 Pro3 r2.0 Processor: AMD FX-6300 Graphics: Sapphire Radeon RX460 4GB   Thanks!
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×