Intel HD 4400 Screen Flickering - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Intel HD 4400 Screen Flickering Jump to content
naonweh

Intel HD 4400 Screen Flickering

Recommended Posts

I succesfully installed maverick 10.9 niresh edition on my pc and it boot normally. but, one thing about screen, whenever there are animation, the screen get flicker and tear. How can I fix this problem? and how  to check if qe/ci enabled?

 

fyi, my pc's spec:

Intel i3 4130 with onchip GPU Intel HD 4400

Asrock H81M-HDS

corsair vengeance 4GB

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the screen flickers like you say Its a Graphic Problem.did You install the Graphics kexts

For Your Graphic?

no, I didn't install graphic kext (since I don't find one). But I setting in slytherin app to configure chameleon boot.plist for intel hd4400. But it still flickering. Anyhelp?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@naonweh I recommend you inject your EDID through Clover. That will definitely solve the tearing issues. As for graphics acceleration try to inect Intel (enable the option) in clover configurator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×