Black screen after install - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Ehras

Black screen after install

Question

Ehras    0

Hi, i installed Maverick Niresh 10.9.0 but in my first boot i have BLACK screen, i tried with: GraphicsEnabler=Yes but anything.

Nvidia ROM PATCH Failed!
I have AsusA55V, Intel 4000HD Nvidia610M and i see people with Maverick working in this laptop.

If someone can help me please!

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Start with -x UseKernalCache=No, if doesn't work then you may consider a fresh install selecting to remove nVidia and ATI graphic cards but wait for a pro to reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ehras    0

I try with UseKernelCache=No, but no solve my problem.

I can boot with GraphicsEnabler=No
How i can install Kext, with Slytherin ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Devonic    129

@Ehras 

Try these flags one at a time, if nothing  works try different combinations of these flags:

 

1) Boot with GraphicsEnabler=Yes

2) Boot with GraphicsEnabler=No

3) IGPEnabler=Yes / No

4) IGPlatformID=0166000A

 

If still nothing works try this kext package. Install both kexts with kext utility and reboot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $31.43 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.