Install works fine but can't boot without -x flag. - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Install works fine but can't boot without -x flag. Jump to content
joejoe45

Install works fine but can't boot without -x flag.

Recommended Posts

I have an Inspiron 660 i5 3330 3.0 with Intel 2500 HD graphics.  Installation went smoothly but after install it will only completely boot if I use the -x flag.  I have used DarwinDumper and uploaded it to my web server @ http://www.craneleg.com/files/DarwinDumper.zip.  i would have uploaded it here but it was bigger than 500KB. 

Please let me know if any further information is needed.  This is all new to me.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem too. Cannot boot whithout -x -v. 

Just installed 10.9 to Acer Aspire S3 and it is getting stuck at the white screen with the Apple logo :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove all ATI and nVidia (as you said only HD2500 card) as well as GeForce kext, build cache and reboot with -v.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am booting with -x -v. Have deleted another Drivers - but no Effekt.

How can i use USB Devices? And i can not see my HDD.

Thanks

My Ultrabook is Acer Aspire S3 params:

Core i5 3117

SSD 20Gb

HDD 500Gb

Video HD4000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×