Stuck at logo after installation - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
Ion-Alexandru Malaimare

Stuck at logo after installation

Recommended Posts

Hi all, I have a Hp Pavilion dv7 and after I install 10.8.2, after reboot, it stucks at logo screen. The installation went fine. I tried -v to see where is the problem, and it seems it stucks after loading bluetooth kext.

What do you suggest to do? I'll upload pictures later.

My specs:

Intel I7 Cpu, 6gb ddr3, ati 6770mhd/ intel hd 4000

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to boot with GraphicsEnabler=yes or Backup kext while installing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I tried to boot with GraphicsEnabler=Yes, No, i ve tried many boot flags... but im getting this error everytime, System uptime in nanoseconds...

Any suggestions? I am thinking of abandoning with 10.8.2 and trying mavericks, since its free to download and i can do it with multibeast. Or just to install niresh maverick. Do you think it's better to do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

descission is always your But use Slytherin instead of multibeat  my recommendtion

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×