First installation boot stuck at [PCI Configuration Begin] - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
shuvonasir

First installation boot stuck at [PCI Configuration Begin]

Recommended Posts

Hi there guys,

 

My PC has the below configuration -

 

AMD FX - 4100 Bulldozer 3.6 GHz Processor

Gigabyte GA-78LMT-S2P

500 GB WD HDD

 

I tried to install Niresh Mavericks on my PC but it always boot with the boot flags amdfx -v and stuck at [PCI Configuration Begin]. After this point my computer shuts down, and do not want to restart for a couple of time. I have tried the boot flag PCIRootUID=0 and  PCIRootUID=1 both but no luck. Tried a couple of different boot flags too but none of 'em worked. So now my query is, can I even install any Hackintosh on my system? I am really disappointed at this point. I know that it's kinda kernel panic, that's why it's not booting. Should I install chameleon or multibeast as a boot loader in my bootable USB?

So if anyone here has the same configuration as mine or nearly mine please give a solution. I really love hackintosh and I'm desperate to build one. Please guys, it's really tough for me now to buy a intel based processor.

 

Thanks in advance guys. Long live Niresh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had same cpu and same error tried all possibles but no luck 

 

@

Install a graphics card on the system, problem solved! :) Everything other than the Audio issue now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.51 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • i have installed sierra on my acer aspire e14 e5 - 475G 59C7 with processor i5-7200u 2.5GHZ  nvidia geforce 940MXX 2GB  4GB DDR4  when i install i disabled "move nvidia.pkg" "ati.pkg" "intel.pkg" installed works, but when i type something it gone too far. for example i just type "a" in 0.5 seconds it shows "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" anyone know how to fix this?        
    • Hello,
      On High Sierra 10.13.1 under VMWare.
      I install Final Cut Pro 10.4 when running got this error:
      This graphics configuration does not support hardware acceleration, which is required to run Final Cut Pro.
      My GPU is: AMD Radeon R7 240 but show on Hachintosh About : Graphics: Display 128 MB. Thank you for help.
    • I got same error 4 years later. On High Sierra. What's the solution? What you suggested doesn't work. Why does this happen? Any ideas?
    • Hi there. I have the exact laptop and was able to install MacOS HS on it and boot up. I followed tonymaxx086 instructions but.... the following are NOT working as yet.... 1) Keyboard and trackpad (although usb kb and mouse work)
      2) Backlite control (screen appears to be in battery mode - dimmed)
      3) Sound
      4) Wifi 
      5) battery? I am able to access the internet and browse ok using Safari. I want to resolve #1 and 2 before I resolve the rest, but I am having an issue to determine what kexts to inject. There is no cross reference to this MOBO and I am not familiar with it. Can someone point me in the right direction? Many thanks.... 
       
    • Hey i won't this to but the zip is not good  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    15    0

×