Connection failed....AppStore Imessage and mail app are not working - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
sivanivassp

Connection failed....AppStore Imessage and mail app are not working

Question

sivanivassp    8

I am unable to use appstore, imessage and mail app. But iCloud is working perfectly.

 

After entering my correct user id and password, i got a "connection failed" error in appstore.

 

And In i message it says "Could not sign into imessage, The username and Password was incorrect. Try again."

 

But using the same apple id i can able to use the icloud and see my iPad, iPhone cloud datas in Niresh Mavericks 10.9.

 

In mail app i entered my gmail user id and password, it says "A connection errror occurred".

 

Any ideas to resolve this issue???

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
sivanivassp    8

@Devonic Can you please explain this part

 

edit /Extra/org.chameleon.boot.plist add section:

EthernetBuiltIn
Yes

 

I installed it and removed the configured networks. But above things are not clear...

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Devonic    129

@ That is basically a fake en0 port. Somehow this is very intricately related to the iServices not working

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@

Don't get me wrong brother but all these questions/issues had been covered in guide section. Please also go there and check if your issues are in list or have no solution.

Thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
sivanivassp    8

I just downloaded three apps from the appstore using guest account... And also i can able to use the imessages... I dont know why these things are not working in Admin account.(am using root account but changed the username and password)

 

I have a complete mac but screen brightness and laptop heating problem is yet to resolve. For brightness i downloaded a app from Hackstore named "screen shades". this is really good compare to the original brightness.. And while using safari and launch pad i get a screen flickering. if anybody knows any solution for this issues, pls guide.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Heating is slightly a bit more than windows for me too (2-3 C). But I am not sure it can be fixed. I am looking into it myself. May be some senior members will help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Devonic    129

@ If you don't get brightness control, it can be due to your SMBIOS. By default it is set to a Mac Pro 3,1. If you want brightness control by default, change your SMBIOS to a Macbook Pro 6,1 or similar using Clover Configurator or any other tool. Heating issues can be due to improper Graphics Card configs also, always taxing the GPU can heat it up and make your fan run faster.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×