Display Issues with Intel HD4600 - OS X Maverick Zone Hackintosh 10.9.0 - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
lagatafiera

Display Issues with Intel HD4600

Question

lagatafiera    3
Hello!
 
I have installed Niresh on my laptop Alienware 17 with these specifications:
 
Mobile Quad Core Intel i7-4900MQ (bios overclocked)
Mother board chipset HM87
Intel HD Graphics 4600
Nvidia Geforce graphics GTX 780M
Realtek ALC668 Intel Lynx Point Audio Adapter
2x SSD Crucial Raid 0 Volume (Windows 8 disk)
1x SSD 64GB Samsung PM830 mSata (OS X disk)
Combo BluRay Optical Drive
16GB RAM
Full HD Panel
Synaptics touchpad
Integrated webcam
Realtek PCI card reader RTS5208
Killer e2200 Gigabit Ethernet controller
5G Broadcom 4352 wifi 802.11 ac 2x2 and Bluetooth 4.0
 
 
With Slytherin I achieved acelerated graphics on intel HD4600 with IntelAzulFB=10. But my display have lines as in the picture.
 
I didn't find info about this issue. Maybe because my english is not good.
 
Can someone help me with this issue??
 
Thank you

post-20280-0-54497900-1395188321_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Deepak    1,701

again download VoodooHDA is updated 2.8.5 download section..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deepak    1,701

Graphics is not accelerated properly try to change IntelAzulFB=0-15

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
lagatafiera    3

I tried all the values. Better results are with values from 9 to 12, and the best with 10, but it has the lines of the picture

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
lagatafiera    3

Hello again, I added this key to my boot.plist and now it works.

 

<key>SkipNvidiaGfx</key>
<string>Yes</string>
 
But, now VoodooHda doesn't work on speakers (I have sound on headset, but no on speakers). It worked before de ig injection

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deepak    1,701

voodoohda sound won't work simultaneously on Headset and Speakers so you need to change everytime between them ,go to preferences /sound change it to speaker 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
lagatafiera    3
Yes, I know it, and it was the first I did. I changed it and it doesn't work. But if I plug my headset it work, although I don't change this option
 
I think that the hdmi sound of the intel graphics affects my speakers' sound, but I don't know how or why

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Hi guys, managed to make a hackintosh and everything is going great (Wifi, cpu ECT)   But it's pretty damn slow, i tried one of my favorite lightweight games to test (The Ultimate Doom) and it could barely run THAT! This is my first time and i have no idea how to get my 8570 to work.. Probably should have read a bit, eh? Lol.   And no I don't plan on using my hackintosh for gaming, but god so slow..   Thanks, help would be very appreciated. Edit: It's the dedicated version btw, and in about my mac I see "Graphics Display 3 MB" maybe the issue?  
    • Trying to boot to the installer but I get instant reboot after the following: I am using the following flag (I tried a variation - I need USBBusFix=Yes otherwise it fails even earlier): All my USB devices turn off just before it reboots, so I'm guessing it loses connection to the USB install media - but I can't work out why it's disabling all the USB's. My motherboard is an AsRock Killer Fatal1ty 990FX.
    • Saludos!   Tengo el mismo error (RAM a 667mhz), con una placa base ASUS (y mi cpu es el fx 6300).   Lograste solucionarlo?
    • Hi guys. Well, this is my second day of troubles, I touched everything, I installed max like 5 times in the same day, trying to figure out things and well. My Mac it display my graphic card on the #About this Mac tab With 2047MB ( So I guess all is right ) I installed the latest nvida drivers and on clover I activated the NvidaWeb. The problem is the resolution. Max resolution allowed is 1280 x 1024 and 800 x 600. I used to boot with nvd_drv 1 with nvd dry 0, I used to boot with all that things, and without them.  BUT No way to fix the resolution. Someone knows what-s going wrong and how can I fix it? Bdw im using iMac14,2 and OS X Sierra 10.12.3 Im connecting to the screen with DVI adapter. ( Maybe that causes the problem ) But it shows Im running 2047 MB so... idk why I can't change resolution. Thanks! ================================= SOLVED EDIT: Hi guys, in Display Resolution, I just set it in "Default for display" and after that pressing "THE WINDOWS BUTTON KEY, IN MY CASE, IDK WHAT KEY IS THAT IN MAC KEYBOARD, I THINK THE CONTROL ONE OR IDK" PRESSING that key I selected Scaled, and it appears more options and resolutions. There is a video on youtube about that called "Mac OS X Display Resolution" If someone has the same trouble.
    • Hello , i have a big problem , help me please, i have installed properly Mac OS Sierra , but now i can’t boot Windows 10, when i click on a image , which has written for example boot Windows from legacy hd3 , it blocks on an image with the Apple sign on an hard disk image, and when i enter the bios i can’t see tue hard disk in boot options, how can i add Images? Pleaseeeee
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,534

×