error while starting up computer pausing in 5 seconds - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
dante0123

error while starting up computer pausing in 5 seconds

Question

hello i am new to this forum..

i have downloaded 10.9 mac os and make a usb bootable stick with win32diskimager

after that i have booted it with the change bios setting to sata to ahci hept to 64 bit boot priority to usb-hdd it booted with screen to select os like niresh os windows n all.

after i select niresh os it stuck at the next screen and the error display like

error while starting up computer pausing in 5 sec..

i dont know what to do where i have been wrong plzz help me..

my config is

i3 2100 4gb ram ati radeon 7750 hd graphics gigabyte motherboard and

i have already 2 os installed windows 7 and ubuntu plzzzzz anyone help me i need to install this..

Share this post


Link to post
Share on other sites

26 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ok, now its your graphics card. You had to tell which generation i processor you have.

 

Boot using :

 

-v -f GraphicsEnabler=Yes (or No) PCIRootUID=0 (or 1)

 

Try all combinations of above, if all fail then -v -x will definately boot your system then you will have to install kext for your graphics card manually.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i have try wiith -v flag n above setting still the same problem..i have taken screenshot may be it can help u...

post-34909-0-77844700-1395511570_thumb.j

post-34909-0-03974300-1395511574_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem. I already opened a topic but no one could help me. If you find a solution, please write it in this topic to help people with the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

VT/D is virtualtechnology coming inbuilt with i series processors.

@OP,

sorry bro, Due to so many new posts daily, I couldnt keep track of previous posts.

 

Have you made SATA to AHCI in BIOS?

 

Do follow a guide on macbreaker before you start installing.

 

If SATA is AHCI and you have followed any guide then boot with

-v -f GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0        (or 1 if 0 doesnt work)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@

Same error I have followed the tutorial still no progress

With your commands too still the same error with the above attachment is there something i should do feeling like I will never njoy hackintosh :( :(

It stop at read hfs+file every time..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Install once more and this time in configuration (installing screen where you format and select HDD to install OSX)

in Graphics backup ATI and nVidia Graphics cards. Then boot trying above boot flags.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $62.87 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • I am fairly new to the idea of creating hackintoshes but I would love to dual boot Windows 10 and Mac OS Sierra on this machine listed below, will it be possible? Thanks in advance   Case CORSAIR OBSIDIAN SERIES™ 750D FULL TOWER CASE Processor (CPU) Intel® Core™i7 Ten Core Processor Extreme i7-6950X (3.0GHz) 25MB Cache Motherboard ASUS® RAMPAGE V EDITION 10: E-ATX, USB 3.1, SATA 6 GB/s Memory (RAM) 32GB HyperX PREDATOR DDR4 3200MHz X.M.P (4 x 8GB) Graphics Card   Asus Republic Of Gamers Strix NVIDIA GTX 1080 1st Hard Disk 480GB BiWIN 2.5" SSD, SATA 6 Gb/s (upto 564MB/sR | 513MB/sW) 2nd Hard Disk 6TB SATA-III 3.5" HDD, 6GB/s, 7200RPM, 128MB CACHE DVD/BLU-RAY Drive 16x BLU-RAY WRITER DRIVE, 16x DVD ±R/±RW & SOFTWARE Power Supply CORSAIR 1000W RMx SERIES™ MODULAR 80 PLUS® GOLD, ULTRA QUIET Power Cable 1 x 1 Metre UK Power Cable (Kettle Lead) Processor Cooling Corsair H100i V2 Hydro Cooler w/ PCS Liquid Series Ultra Quiet Fans Thermal Paste ARCTIC MX-4 EXTREME THERMAL CONDUCTIVITY COMPOUND Extra Case Fans 2x 120mm Apache Black Quiet Fan (fitted to extract from rear/roof)     Sound Card ONBOARD 8 CHANNEL (7.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD) Wireless/Wired Networking 10/100/1000 GIGABIT LAN PORT (Wi-Fi NOT INCLUDED) USB Options MIN. 2 x USB 3.0 & 6 x USB 2.0 PORTS @ BACK PANEL + MIN. 2 FRONT PORTS Operating System Genuine Windows 10 Professional 64 Bit - inc DVD & Licence Operating System Language United Kingdom - English Language DVD Recovery Media Windows 10 (64-bit) Professional DVD with paper sleeve Office Software NO OFFICE SOFTWARE Anti-Virus NO ANTI-VIRUS SOFTWARE Browser Google Chrome™ Warranty 3 Year Silver Warranty (1 Year Collect & Return, 1 Year Parts, 3 Year Labour) Delivery STANDARD INSURED DELIVERY TO UK MAINLAND (MON-FRI) Build Time Standard Build - Approximately 7 to 9 working days
    • hii i am using samsung laptop intel i3   M370   2.40 Ghz  nvidia geforce  M315  graphics when i boot from usb,  firstly show some code and after this show a dialog box . in this box , showing a phone and laptop, one by one. on the top of the screen, showing apple logo and "Language Chooser". i am not able go next step.   plz help me.
    • Hi guys, I installed the Hackintosh Sierra Zone image and most things work except my graphics. It detects as AMD R9 290X when I use FakeID 0x67B01002 on boot, however I only get 7MB of VRAM with no QE. My screen also tears as well. Hope someone can help me - Intel Core i5 2500K - AMD R9 290X 4GB - ASUS P8Z77-V LX
    • Hey guys, I'm looking into dual booting OSX Sierra or High Sierra on my ASUS Zenbook Pro UX501V. I use a lot of mac only software like sketch at uni and it would make my life a lot easier to just be able to boot into it instead of going to campus to use one of their Mac's. I'm currently running windows 10 and would prefer to not have to lose all my files or reinstall windows 10, however if this is unavoidable I would consider it. Specs are Processor    Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
      GPU    NVIDIA GeForce GTX 960m 4gb DDR5
      RAM    12GB DDR4
      BIOS Version/Date    American Megatrends Inc. N501VW.300, 9/05/2016
      BIOS Mode    UEFI Does anyone know of any guides? Or has done this before? Even a link to point me on my way. Looked into the clover bootloader and I'm under the impression that's the route I'll have to take. Thanks for any help you may have      
    • Hi everyone. Here are my specs MOBO :Gigabyte Z68 XP UD3 (1155) GPU : HD 6870 1gb CPU Intel i7 2600k (1155) 60gb SATA SSD   MOBO is using legacy Bios. This machine has served me well for years. I tripped a circuit breaker a few weeks ago and now it's stuck in a boot loop. I have setup a new bootable USB to reinstall but for some reason the boot loop is happening when I startup from this as well. I can manage to get to the desktop using the safe mode boot flag (-x) but after a few moments, the desktop freezes and the computer reboots. I used the 10.10.1 disc image to create the new USB stick I am not sure if this could be causing the boot problem in the USB. Should I have used the 10.10.0? At first I suspected a hardware issue but I left the computer on for two days at in the bios screen and it stayed on just fine. Hoping someone can give me a hand figuring out which boot flags can get me going again or how I can reinstall the OS. I really need to get past the freeze/reboot cycle I am in. I am almost ready to nuke this thing and install windows
  • Download Statistics

    • Files
      842
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,538

    Latest File
    By rembrandt63

    328    0

×