Intel Centrino Wireless N 100 - Hackintosh Mountain Lion - Hackintosh Zone Jump to content
Frank Gonzalez

Intel Centrino Wireless N 100

Recommended Posts

Hii. Have a acer aspire 5749 with niresh 10.8.5 installed bud dont work the wireless card. Its a Intel Centrino Wireless N 100 and dont see kexts or drivers on the web. Have 2 intel and one atheros (notebook cards) bud are most big (see pictures). Any idea for a driver/kext for the N 100??

Maybe buy in internet other wireless card bud need help for this

post-32196-0-42351900-1395769582_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Please do your research before posting !

There will never never never ever be a kext for Intel Wifi Cards unless Apple supports it in the near future.

For alternative wifi cards, consider buying the AR9285 (Atheros) mini PCI-e version for laptops; as they are natively supported by OSX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you so much for the info and sorry for the post. Now search the hardware and have other question. When connect need install something or only press add device in panel control

Share this post


Link to post
Share on other sites

Devonic suggested you well, but if you are not into changing PCI-cards then buy Leoxsys nano wifi adopter. Its just in 5-6 USD and has OSX support by manufacturer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its no problem for me to changes the wifi adapter. Need this for run airport and maybe kissmac sometimes. Have a last question. When changes the wifi need install some kext or driver or just press add device in control panel area?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeahhhh   , have 2 AR5B95   and other AR5B95-H   , when connect to the laptop and run the os x don't reconognice….

 

 

need install something or what???

 

pleaseeeee!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perfecct! Now run. Airport its open and detect wireless bud when try to connect to a wifi with password : error connection. I try with a orange router and the iphone option wifi share and try to android phone with wifi share without password. Connect bud not open webs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
    • Just to Add I used My windows machine with TransMac to wipe and build the install (including USB). I only used the clover installer I forgot that it could switch to chameleon.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×