Radeon HD 6520G / Radeon 6600M and 6700M Series - Graphics Kexts - Hackintosh Zone Jump to content
transitoryworld

Radeon HD 6520G / Radeon 6600M and 6700M Series

Recommended Posts

Hello, I am running on a ASUS K53TA-BBR6 laptop.

Current specs are:

 

AMD A6-3400M APU 1.40 GHz

8GB ram

Radeon HD 6520G (CrossFire) / Radeon 6600M and 6700M Series

 

I was able to complete Niresh's Mavericks 10.9.0 installation but so far the trackpad, Wi-Fi, keyboard do not work when I enter the desktop. Both the trackpad and keyboard were working during installation, though. 

 

Does anyone have a fix for this particular graphics driver? Any help would be greatly appreciated. I'm also running "Atheros AR9285 Wireless Network Adapter" which does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also have installed a OSX 10.9 mavericks on the Samsung NP305e5a

With almost exactly the same components:
 

AMD A6-3400M APU 1.50 GHz

8GB ram

Radeon HD 6520G

Atheros AR9285 WLAN

Hopefully can somebody help us out with making kext files for the GPU & WLAN if it possible ?

The solution for the trackpad / keyboard you have to download Slytherin and install the right driver under the "Touchpad & Keyboard" section

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also have installed a OSX 10.9 mavericks on the Samsung NP305e5a

With almost exactly the same components:
 

AMD A6-3400M APU 1.50 GHz

8GB ram

Radeon HD 6520G

Atheros AR9285 WLAN

Hopefully can somebody help us out with making kext files for the GPU & WLAN if it possible ?

The solution for the trackpad / keyboard you have to download Slytherin and install the right driver under the "Touchpad & Keyboard" section

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the same laptop (asus k53ta) but i was never able to install mavericks
how did you make it work?
excuse me if me english is bad, it's not my first language

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello, I have the same model of processor and graphics card, but the mac tells me I only have 3mb screen memory and only runs at 1024x768 resolution. Where do I get the drives for amd a6-3420m and I integrated hd 6520G?  :(
 
I have a Toshiba Satellite L755D  :D
 
excuse my English is not my language and use google translator :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
    • Just to Add I used My windows machine with TransMac to wipe and build the install (including USB). I only used the clover installer I forgot that it could switch to chameleon.
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    13    0

×